HES-code İzmirim-kaartovereenkomstperiode is verlengd tot 20 december

Accountcode izmirim kaartovereenkomstperiode is verlengd met intervallen
Accountcode izmirim kaartovereenkomstperiode is verlengd met intervallen

Izmir Metropolitan Municipality; De duur van het HEPP Code-Izmirim Card-matchingproces, dat werd gestart in overeenstemming met de circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken en de beslissing van de provinciale hygiëneraad van de gouverneur van Izmir, verlengd tot 20 december Koppelingsproces; Naast internet kan het worden gedaan in drukke transfercentra, veerhavens, activeringspunten die zijn gevestigd bij metro- en İZBAN-stations en digitale informatiekiosken van de Metropolitan Municipality. Gepersonaliseerde Izmirim-kaarten (met foto) worden "gratis" verstrekt, zodat ook gehandicapte personen ouder dan 65 jaar de transactie kunnen uitvoeren.


Izmir Metropolitan Municipality; In overeenstemming met de circulaire uitgegeven door het Ministerie van Binnenlandse Zaken in het kader van de inspanningen om de pandemie te bestrijden en de beslissing van de İzmir Governorship Provincial Hygiene Board, begon de toepassing van "Electronic HEPP Code Control" in voertuigen voor openbaar vervoer op 30 oktober. De deadline voor burgers om hun Izmirim-kaarten te matchen met HES-codes is verlengd tot 20 december.

Hoe wordt het gemaakt?

ESHOT General Directorate, dat het slimme incassosysteem in Izmir beheert, heeft een speciale website gemaakt voor burgers om hun HES-codes en TR ID-nummers te matchen met de Izmirim-kaart die ze gebruiken. Op de website op het adres "hes.eshot.gov.tr" kan slechts één Izmirim Card worden gekoppeld. Gepersonaliseerd (met foto) of drager van alle Izmirim-kaarten moeten overeenkomen met HES-codes. Burgers kunnen de gevraagde informatie in één stap invoeren en zich registreren op de site, die zeer gebruiksvriendelijk is ontworpen. De uitwisseling en actualisering van de HES-code, Izmirim-kaart of persoonlijke informatie gebeurt ook op dezelfde site. Bovendien kunnen de digitale informatiekiosken van de Izmir Metropolitan Municipality, metrostations, veerhavens, verschillende dienstgebouwen en sociale voorzieningen worden gekoppeld.

Er zijn ook helpdesks gecreëerd

Aan de andere kant, voor degenen die geen internettoegang hebben of de transactie niet via digitale kanalen kunnen uitvoeren, de metrostations Bornova, Halkapınar, Çankaya, Konak, Üçyol, Göztepe en Fahrettin Altay; Luchthaven, ESBAŞ, Sirinyer, Crescent, Halkapınar, Alsancak, Salhane, KarşıyakaBij de stations Demirköprü en Çiğli İZBAN; KarşıyakaBij de veerhavens van Konak en Bostanlı; Er werden helpdesks opgezet in het Konak Bahri Baba Transfer Center. Geautomatiseerd personeel dat hier werkt, biedt persoonlijke diensten aan burgers en koppelt HES-codes aan Izmirim-kaarten.

65-jarigen en gehandicapten

Burgers ouder dan 65 jaar die gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer en mensen met een invaliditeitsrapport van 40 procent of meer, moeten een Izmirim-kaart met foto en hun HES-codes afgeven in het kader van de besluiten om de pandemie te bestrijden. Izmirim-kaarten worden ook "gratis" gegeven aan deze groepen die gratis zullen blijven profiteren van het openbaar vervoer. 65-plussers kunnen een kaart aanvragen http://www.izmirimkart.com.tr kan doen vanaf. Vervolgens kun je je Izmirim-kaarten met foto's krijgen van kaartcentra in Konak, Bostanlı İskele, Fahrettin Altay en Bornova Metro.

Handicaprapporten moeten worden gezien

Gehandicapte burgers moeten daarentegen een aanvraag indienen bij deze centra met een commissieverslag waaruit blijkt dat ze voor 40 procent of meer gehandicapt zijn, een identiteitskaart en een biometrische foto. Ernstig geestelijk en lichamelijk gehandicapten en mensen met een handicap onder de 18 jaar kunnen bij deze centra een aanvraag indienen. Kaarteenheden bereiden fotografische Izmirim-kaarten voor en bezorgen ze binnen enkele minuten aan aanvragers.

Kaarteenheden zijn in het weekend geopend

Kaarteenheden voor 65-jarigen en gehandicapten, evenals 60-jarigen, studenten en docenten zullen in het weekend tot 31 december dienen.

Instapinformatie voor het ministerie

De Izmir Metropolitan Municipality deelt sinds 30 oktober elke dag de instapinformatie van de Izmirim Card met het ministerie van Volksgezondheid van de Republiek Turkije in het kader van de inspanningen om de pandemie te bestrijden. Nadat de actief gebruikte Izmirim-kaarten zijn gematcht met de HES-codes, wordt al het instappen in voertuigen voor openbaar vervoer in de stad elektronisch gecontroleerd. Hoewel het ministerie in quarantaine zou moeten zijn, zal het patiënten of contacten identificeren die het openbaar vervoer gebruiken en strafrechtelijke maatregelen nemen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties