Gratis İzmirim-kaart voor 65-plussers en gehandicapten!

Gratis Izmir-kaart voor rouw- en gehandicapte slaapzalen
Gratis Izmir-kaart voor rouw- en gehandicapte slaapzalen

Izmir Metropolitan Municipality zal gemak bieden aan mensen met een handicap en mensen ouder dan 65 jaar vanwege de verplichting om de HES-codes van elektronische kaarten die worden gebruikt in het openbaar vervoer in de stad te matchen. Gepersonaliseerde transportkaarten die moeten worden voorbereid na de eerste aanvragen die moeten worden gedaan op de Izmirim Card-website, zullen gratis worden verstrekt aan de distributiepunten.


Burgers ouder dan 65 en mensen met een handicap melden van 40 procent of meer die profiteren van gratis openbaar vervoer in Izmir; Hij stapt in de voertuigen op vertoon van hun identiteitskaart of de identiteitskaarten die zijn uitgegeven door het desbetreffende ministerie. In overeenstemming met de circulaire getiteld "Aanvullende maatregelen voor de uitbraak van het coronavirus", uitgegeven door het ministerie van Binnenlandse Zaken, is het echter verplicht gesteld om HES-codes te definiëren voor elektronische kaarten die worden gebruikt in voertuigen voor openbaar vervoer.

Izmir Metropolitan Municipality is op 30 oktober begonnen met het matchen van de drager en gepersonaliseerde (met foto) Izmirim-kaarten met HES-codes; startte een project voor mensen met een handicap en 65-plussers om een ​​Izmirim-kaart te krijgen met een foto en een match met hun HES-codes.

Online aanvraag voor gezondheid

Burgers in deze groepen dienen hun eerste aanvragen in om rommel in kaartcentra tijdens het pandemieproces te voorkomen, https://www.izmirimkart.com.tr kan doen vanaf. Gepersonaliseerde Izmirim-kaarten die moeten worden voorbereid, zullen gratis worden verstrekt bij de kaarteenheden in de transfercentra van Bostanlı en Fahrettin Altay, evenals bij de aanvraagcentra in Konak. Alle kaarteenheden werken de komende twee weken ook op zaterdag en zondag.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties