5 dagen vrij wegens afwijkende renovatiewerken!

vrije dag vanwege vervangende werkzaamheden aan wegen
vrije dag vanwege vervangende werkzaamheden aan wegen

Izmir Metropolitan Municipality zal renovatiewerkzaamheden uitvoeren aan het 400 meter lange deel van de Variant Road. De weg is van woensdag 25 november tot en met zondag 29 november afgesloten voor bus- en autoverkeer.


Izmir Metropolitan Municipality gaat een deel van de Variant Road renoveren, dat in 1955 werd geopend en van vroeger tot nu een van de symbolen van de stad was. In het 400 meter lange gedeelte van Varyant tussen İzmir Education Dental Hospital en Toy Museum, in overeenstemming met de toestemming verkregen van İzmir No.1 Regional Board for the Protection of Cultural Heritage, worden de geplaveide stenen die zijn versleten en vervormd door de verkeersbelasting verwijderd en asfalt geplaveid. De werkzaamheden die woensdag 25 november 2020 starten, worden op zondag 29 november 2020 opgeleverd. Tijdens deze periode rijden ESHOT-bussen vanaf Ikiçeşmelik Street. Voertuigen die uit de richting van Eşrefpaşa komen, zullen ook Ikiçeşmelik Avenue gebruiken. Degenen die in de richting van Halilrıfat Pasha willen gaan, kunnen doorgaan vanaf de United Nations Avenue en Halil Rıfat Paşa Street bereiken. De variantweg wordt op maandag 30 november opengesteld voor autoverkeer.

vrije dag vanwege vervangende werkzaamheden aan wegen
vrije dag vanwege vervangende werkzaamheden aan wegen

 


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties