4e Internationale Istanbul Bridge Conference online gehouden

internationale istanbul bridge-conferentie werd online gehouden
internationale istanbul bridge-conferentie werd online gehouden

vindt plaats op de algemene directie van snelwegen, bruggen en Turkije onder de oprichters van de georganiseerde civiele samenleving in de organisatie van de 4e internationale conferentie die in Istanbul werd gehouden overbruggen van het digitale platform met online deelnameproces op 16-17 november 2020-datum.


De conferentie, die tot doel heeft de gemeenschap van bruggenbouwers over de hele wereld samen te brengen en een continu discussieplatform te bieden dat veilige, duurzame en economisch haalbare oplossingen zal ontwikkelen, werd geopend door Mujahid Arman, plaatsvervangend algemeen directeur van Highways.

Overbrugt niet alleen de twee kanten van het water, verwoordt het verleden en de toekomst die architectonische meesterwerken met elkaar verbindt Arman, Balanced Cantilever Bridge in Turkije, nerveuze Inclined Cable Stayed Bridge, Suspension Bridge, High Rijiditel de implementatie van brugconstructietechnieken in verschillende typen zoals hangbrug enorme vooruitgang op voorwaarde dat Hij stelt dat er als directoraat-generaal Snelwegen investeringen zijn gedaan die geluid zullen brengen op het gebied van brugontwerp en -constructie.

Arman verklaarde dat tussen 2003-2020 de bouw van 369 bruggen met een lengte van 3.343 km en de restauratie van 1.144 bruggen en de restauratie van 340 historische bruggen, voegde Arman eraan toe dat het aantal bruggen voor het verkeer met 119 procent is toegenomen.

Arman gaf aan dat ze hard hebben gewerkt om nog veel meer projecten toe te voegen aan 's werelds belangrijke werken, zoals de Osmangazi-brug en de Yavuz Sultan Selim-brug, en gaf de deelnemers informatie over de lopende Çanakkale-brug uit 1915. Arman wees erop dat de brug belangrijk is voor de technische geschiedenis van de wereld en ons land met zijn vele kenmerken, en zei: “De Çanakkale-brug uit 1915 wordt 's werelds grootste hangbrug met middelhoge overspanning als hij wordt voltooid met een middelste overspanning van 2.023 meter. Onze brug krijgt 4.608x2 rijstroken met een totale doorgangslengte van 3 m, inclusief zijoverspanningen en naderingsviaducten; Het is een van de belangrijkste investeringen van ons land waar kennis, ervaring en esthetiek samenkomen ”.

Europa en Azië, de brug zal de zesde keer verbinden, niet alleen voor Turkije; Arman verklaarde dat het ook belangrijk is voor de landen van de Europese Unie en vooral voor onze buren Bulgarije en Griekenland, en voegde eraan toe dat de brug in 2022 zal worden voltooid.

In Turkije hebben de technieken voor de aanleg van bruggen een wegennet ontwikkeld en dat van de adjunct-directeur-generaal onderstreepte dat de kwaliteit van de informatie over de verschillende soorten bruggen en snelwegen werd verbeterd door het delen van functies. Arman zei:

“De 660 meter lange Kömürhan-brug, die tijdens de bouwwerkzaamheden werd voltooid, was ontworpen als een omgekeerde Y-type toren; Het staat op de 380e plaats in de wereldliteratuur vanwege zijn enkele pyloon en zijn middelste overspanning van 4 m. De brugconstructie zal naar verwachting in december van dit jaar worden afgerond. Het Eyiste Viaduct, gebouwd op 42 middelste pijlers variërend tussen 166 en 8 meter hoog volgens de Balanced Cantilever Construction Method, wordt na voltooiing de snelwegbrug met de hoogste beenhoogte van ons land. Zarova-brug gebouwd in Siirt, Hasankeyf-1.001, die een van de langste bruggen op onze snelwegen zal zijn met een lengte van 2 meter, Tohma gebouwd door middel van duw- en schuifmethode, en Artvin Yusufeli Group-bruggen bestaande uit 4 gebalanceerde vrijdragende viaducten behoren tot onze andere belangrijke bruginvesteringen die we door onze vestiging voortzetten.

In de online conferentie met veel deelnemers uit verschillende landen; Vertegenwoordigers van de technische gemeenschap, nationale en internationale bedrijfsfunctionarissen, academici en studenten kwamen samen; Hij wisselde van gedachten door presentaties te geven op het gebied van digitale brugtechniek, brugconstructietechnieken, constructieve ontwerpen, constructietoepassingen, geotechnische kenmerken, onderhoud en reparatie.Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties