13 miljard lira extra middelen toegewezen aan de hogesnelheidstrein- en metroprojecten van Bursa

Miljard lira aan extra fondsen toegewezen aan de hogesnelheidstrein- en metroprojecten van de geleerde
Miljard lira aan extra fondsen toegewezen aan de hogesnelheidstrein- en metroprojecten van de geleerde

AK-partij Bursa plaatsvervanger en TBMM Plan en Budget Commissie-lid Ahmet Kılıç, die de raad van bestuur van de Balkan Rumelia Industrialists and Business People Association (BALKANTÜRKSİAD) bijwoonde, kondigde aan dat een extra middelen van 2021 miljard lira was toegewezen in het budget voor 13 voor de transportprojecten van Bursa. Vekil Kılıç zei: "De werkzaamheden aan de hogesnelheidstrein en metrolijn die gemakkelijke toegang tot het Bursa City Hospital zullen bieden, zullen ononderbroken doorgaan."

"Een belangrijk deel werd toegewezen aan Bursa in de begroting 2021"


Vekil Kılıç gaf informatie over zijn werk in de TBMM Plan and Budget Committee en zei dat er in de begroting 2021 belangrijke aandelen aan Bursa waren toegewezen.

Kılıç zei: “We gaan ook intensief door met ons werk. Het budget voor 2021 van ons land is gestegen van 22.9 biljoen 1 miljard TL naar 95,5 biljoen 1 miljard TL met een stijging van 346,1 procent volgens de begrotingswet van het voorgaande jaar. Er is een goed budget gecreëerd voor de moderne werelddoelen, van onderwijs tot gezondheid, van interne aangelegenheden tot nationale defensie, van handel tot technologie. In de begroting 2021 werden ook belangrijke aandelen aan Bursa toegewezen. De drijvende kracht achter de productiecapaciteit van Turkije in Bursa en het potentieel voor verdere uitbreiding in elk gebied. We streven ernaar dat Bursa profiteert van de investeringen van onze staat op het hoogste niveau. In 2021 hopen we dat we het niveau van vóór de epidemie zullen bereiken in termen van economische activiteiten. "

13 miljard lira extra hulpbron voor Bursa's Transport

Met betrekking tot de transportprojecten van Bursa zei Vekil Kılıç: “106 miljard lira is toegewezen in het budget voor 2021 voor de resterende 11 kilometer voor werkzaamheden aan hogesnelheidstreinen. De werken zullen ononderbroken doorgaan, in de 100ste verjaardag van onze republiek zullen we in 2023 met de hogesnelheidstrein van Bursa naar Ankara kunnen gaan. Daarnaast hebben we een extra budget van 2 miljard lira ontvangen voor de metrolijn die gemakkelijke toegang biedt tot het Bursa City Hospital. Dit project wordt uitgevoerd in een periode van 2 jaar. We hebben in het budget voor 2021 voor Bursa in totaal 13 miljard lira extra ondersteund. Wij danken onze minister van Transport voor hun steun in dit verband ”.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties