100 meer milieuvriendelijke nieuwe bussen naar Mersin

nieuwe milieuvriendelijke bus komt naar Mersin
nieuwe milieuvriendelijke bus komt naar Mersin

Tijdens de derde bijeenkomst van de bijeenkomst van de Metropolitan Municipality Council in november 2020, gehouden onder voorzitterschap van de burgemeester van de Metropolitan Municipality, Vahap Seçer, werd de toestemming om tot 100 miljoen euro aan buitenlandse leningen te gebruiken in het kader van de aankoop van milieuvriendelijke 22 CNG-bussen in de stad unaniem aanvaard. Burgemeester Seçer benadrukte dat ze permanente diensten verlenen in de stad en noemde ook het Metro-project en zei dat Mersin een belangrijk project is voor de komende decennia.

CNG-buslening geaccepteerd


Om het openbaar vervoerssysteem in de stad te versterken en om de burgers snel, hoogwaardig en comfortabel vervoer te bieden, kan in het kader van de aankoop van 100 CNG-bussen tot 22 miljoen euro worden gebruikt van de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling (EBRD). Met toestemming van burgemeester Vahap Seçer om de garantievergoeding en overeenkomst te ondertekenen tussen de Metropolitan Municipality en de bovengenoemde bank voor het verstrekken van de financiering, en met de toestemming van de plaatsvervangend secretaris-generaal van de Mersin Metropolitan Municipality, Olcay Tok, om allerlei transacties uit te voeren die verband houden met de lening. De relevante kwestie werd unaniem aanvaard in de Algemene Vergadering.

Toen een parlementair lid vroeg of er voorwaarden zijn voor het gebruik van deze lening van de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling, zei president Seçer: “Ze hebben geen sancties tegen ons. Omdat er alleen milieuvriendelijke, aardgas- en CNG-voertuigen in het kader van het Green City Project zijn, kunnen we deze voertuigen overal vandaan leveren. Wij maken de specificatie. We gaan op pad met dezelfde specificaties als de bussen die we onlangs hebben gekocht. Ze hebben geen sancties tegen ons zoals model, firma, type, kleur, internationaal en binnenlands. Het geld komt op onze rekening. Van daaruit zullen we betalingen doen, ”zei hij.

President Seçer zei dat ze de 73 CNG-bus kochten met een uitstelperiode van 1 jaar en een looptijd van 48 maanden. “We hebben hem verrassend goedkoop gekocht. Zeker nu de vreemde valuta is gestegen, maar daarvoor was het voor ons erg aantrekkelijk. Het is nu veel aantrekkelijker geworden. Dit is onze kans. Het was goed, we kregen het op tijd. De pandemie was tussengekomen, ik heb de aanbesteding afgezegd, ik wist niet wat de pandemie zou brengen. Toen de zaken een beetje begonnen te verbeteren, gingen we naar de aanbesteding, we kwamen zo'n foto tegen. Hij zei veel succes.

Bij het beantwoorden van de vragen over kredietevaluatie zei Seçer: “Bekijk het evenement als volgt: kijk daarom wat je geeft, wat je krijgt. Ze hebben ook regels, regels en methoden. We krijgen 22, we geven 18. Van de 7 miljoen subsidies betalen we 3 miljoen rente, en 4 miljoen blijft in onze zak. Deze financiële instellingen zijn niet opgericht voor winst. Ik denk dat hier ongeveer 60 landen partners zijn. Ze hebben ook een serieuze plaatsing. Ze hebben ruim 1 miljard euro gereserveerd voor deze Groene Stad. Izmir heeft het gekocht, nu weet ik dat Ankara zich heeft aangemeld. We hebben het gekocht ', zei hij.

"We hebben niets van ons werk gedaan om de dag te redden, dat zullen we niet"

Toen een raadslid zei dat de plaatselijke overheden de problemen hebben vermeden door zich tot nu toe te kleden, zei president Seçer: 'We beschouwen het werk dat we in deze periode hebben gedaan niet als dressing. We willen een permanente dienstverlening bieden. We hebben niets van ons werk gedaan om de dag te redden, dat zullen we niet doen. We zullen nooit overspel plegen. Als u zo'n methode ziet, als u zo'n methode ziet, verhef dan alstublieft uw stem. We zullen proberen van alles het beste te doen ”.

"Metro is een belangrijk project van de komende decennia"

President Seçer benadrukte dat het Metro-project nodig is voor de komende jaren van Mersin en zei: “Je kunt zeggen dat 'geen metro overbodig is' voor een politieke keuze die we hebben gemaakt voor de metro. Maar het is nodig voor mij. Er zijn redenen waarop ik dit baseer. Ik beschouw de metro niet als een belangrijk project van vandaag, niet van morgen maar van de komende decennia. Het zal een belangrijke bijdrage leveren aan het openbaar vervoer. "Het zal een belangrijke bijdrage leveren aan de verlichting van het stadsverkeer." Burgemeester Seçer zei dat de bouwperiode van het metroproject tussen de 4 en 6 jaar zal zijn en dat ze tijdens de bouwperiode zullen beginnen en over 11 jaar zullen uitbetalen, zei burgemeester Seçer: "Er is momenteel geen enkele situatie die onze financiële tafel zal beïnvloeden."

"Iedereen is mijn broer, ongeacht de kleur."

President Seçer benadrukte dat burgers van alle sekten profiteren van de hulp die wordt geboden in de maand Ramadan en dat ze geen enkele overtuiging discrimineren: “Iedereen is mijn broer, ongeacht hun huidskleur. Mijn identiteit is niet belangrijk. Mijn identiteit, die en die sekte is dat nooit. In die zin ben ik etnisch blind. Ik ben denominatieblind. Ik ben regionaal blind. Ik zie niemand, ik zie mensen. Ik zie het als een broer, ”zei hij.

De begroting voor het boekjaar 2021, de belastingen, vergoedingen en vergoedingen en het prestatieprogramma van de Mersin Metropolitan Municipality werden unaniem goedgekeurd in de Algemene Vergadering. Seçer zei: 'Heel erg bedankt. "Veel succes aan Mersin".


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties