UTube Wat is de verbindingsknop hoe te gebruiken? UTube Wat zijn de vereisten voor de knop Deelnemen?

UTube Wat is de verbindingsknop hoe te gebruiken? UTube Wat zijn de vereisten voor de knop Deelnemen?
UTube Wat is de verbindingsknop hoe te gebruiken? UTube Wat zijn de vereisten voor de knop Deelnemen?

UTube Wat is de verbindingsknop hoe te gebruiken? UTube Hoe activeer ik de knop Deelnemen? Utube Lid worden knop verschijnt niet? Hoe kanaallidmaatschappen activeren?


Wereldwijd gigantisch videoplatform Youtube, heeft onlangs de "Join Button" -functie aan zijn structuur toegevoegd. Dienovereenkomstig nu jijtube In plaats van donaties voor zichzelf te verzamelen door naar verschillende sites en kanalen te gaan, kun je deze donaties doen.tube ze zullen in staat zijn om te verzamelen. Jij, die eerder steun voor hun kanalen verzamelde via sites zoals patreontuber is nu aan joutubehet eigendom van kunnen gebruiken.

UTube Wat is de verbindingsknop hoe te gebruiken?

UTubeheeft stilletjes een nieuwe functie voor het genereren van inkomsten gecreëerd voor sommige makers van inhoud. Deze functie werd langzaam in Turkije geïntroduceerd en werd in veel landen in de testfase gebruikt. De knop deelnemen verschijnt naast de abonneerknoppen voor kanalen of video's.

Met de 'Join'-functie kunnen kanaalvolgers de kanaaleigenaar ondersteunen met een maandelijkse donatie. Dit is een zeer belangrijke stap voor degenen die weinig volgers hebben en daarom geen reclame en soortgelijke sponsorprojecten kunnen krijgen. Dankzij deze knop blijft de contentproducent content produceren en kan hij content van betere kwaliteit produceren. Dit is natuurlijk een eenzijdig standpunt. Het is immers verwarrend hoe correct deze "maandelijkse donaties" door de contentproducent worden gebruikt.

Utube Doe mee met Button Youtube Het is een functie waarmee mensen die je kanaal volgen zich op je kanaal kunnen abonneren zoals in het abonnementssysteem en een financiële donatie kunnen doen aan de kanaaleigenaar. Met deze knop kunnen kanaalvolgers hun creditcards aan jou toevoegentube door aan hun systeem toe te voegen en een bepaald bedrag te bepalen, kunnen ze doneren aan het kanaal dat ze volgen. Tenzij u deze donatie annuleert, wordt het maandelijkse bedrag automatisch van uw kaart afgeschreven.

UTube Hoe activeer ik de knop Deelnemen?

UTubeOm uw financiële levensonderhoud nog meer te vergroten, kunt u deze prachtige functie gebruiken die wordt aangeboden doorTube Je hebt het kanaal nodig. Je bent duidelijk of je de duizend abonnees bent gepasseerd en geld hebt verdiendTube Als je een kanaal hebtTube U kunt de functie activeren door de nodige aanpassingen aan te brengen op het Studio-paneel.

UtubeDe vereisten voor de join-functie worden als volgt weergegeven:

  • Je kanaal moet meer dan 30.000 abonnees hebben.
  • Gamekanalen moeten meer dan 1.000 abonnees hebben.
  • Jouw kanaal ben jijTube Moet lid zijn van het partnerprogramma.
  • U moet ouder zijn dan 18 jaar.
  • U moet zich op een van de ondersteunde locaties bevinden.
  • Je kanaal mag niet voor kinderen zijn ingesteld.
  • Er mogen niet te veel ongeschikte video's op je kanaal staan.
  • Video's die zijn gemaakt voor kinderen of video's met muziekclaims komen niet in aanmerking.
  • U moet akkoord gaan met en voldoen aan onze voorwaarden en beleidsregels (inclusief het toepasselijke Addendum voor commerciële producten) met uw MCN, indien van toepassing.

Naast joutubeIn de verklaring van, werd gesteld dat de 30.000 abonneevoorwaarde voor sommige kanalen genegeerd kon worden. Utube In zijn verklaring; “Je kunt de lidmaatschapsfunctie zien in sommige kanalen met minder dan 30.000 abonnees. Dit kunnen gamekanalen zijn of kanalen die helpen bij het testen van abonnementen. De reden waarom gamekanalen een lagere abonnementsdrempel hebben, is de lagere minimumdrempel om in aanmerking te komen voor kanaallidmaatschappen in de game-app die met pensioen gaat. U moet voldoen aan de vereisten voor producenten van gamecontent.Tube We willen dat het overal hetzelfde is. " zei.

Utube Lid worden knop verschijnt niet? Hoe kanaallidmaatschappen activeren?

Utube In de verklaring van: "Aangezien kanaallidmaatschappen een functie zijn die zojuist is geactiveerd, zullen sommige kanalen deze functie in de loop van de tijd hebben, terwijl sommige kanalen momenteel over deze functie beschikken." probeert.

UtubeDe uitleg van is als volgt: “Opmerking: je kunt de abonnementsfunctie zien op sommige kanalen met minder dan 30.000 abonnees. Dit kunnen gamekanalen zijn of kanalen die helpen bij het testen van abonnementen. De reden waarom gamekanalen een lagere abonnementsdrempel hebben, is de lagere minimumdrempel om in aanmerking te komen voor kanaallidmaatschappen in de game-app die met pensioen gaat. U moet voldoen aan de vereisten waaraan producenten van gamecontent zijn onderworpen.Tube We willen dat het overal hetzelfde is. "

Utube Doe mee met Button, jijtube Een systeem waarbij mensen die naar je kanaal kijken, via het abonnementssysteem lid van je kanaal kunnen worden en zo extra inkomsten kunnen genereren. Het verdienmodel wordt vastgesteld volgens het abonnementssysteem en de betaling wordt van uw kaart afgeschreven, tenzij u deze opzegt. Dus, zolang u niet annuleert, wordt het door u gekozen bedrag regelmatig van uw kaart afgeschreven.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen