Het enige adres voor klassieke en zeldzame auto's 'Yeniköy Motors'

Het enige adres voor klassieke en zeldzame auto's 'Yeniköy Motors'
Het enige adres voor klassieke en zeldzame auto's 'Yeniköy Motors'

Heeft u klassieke gereedschappen in gedachten? Zelfs in Turkije droom je ervan een auto te hebben die zeldzaam is in de wereld? Dan is er maar één adres om naartoe te gaan, Yeniköy Motors


Met een netwerk van nationale en internationale Yeniköy Motors sinds 1991, met de meest betrouwbare en grootste vloot van luxe auto's van Turkije, neemt u het voortouw onder de bedrijven. Yeniköy Motors, genoemd naar de wijk "Yeniköy" op het mooiste punt van de Bosporus. leidt al jaren met succes de dealers van wereldberoemde automerken.

Yeniköy Motors, een van de onmisbare adressen van autoliefhebbers, is ook een groep bedrijven die actief zijn op het gebied van operationele leasing en onroerend goed. In 2015 nam de Britse legende de Aston Martin-distributeur in Turkije, de voorouders van Turkije, als een succes in de auto-industrie Yeniköy Motors, ervan uitgaande dat de verkoop van de beroemde automerken al bijna 30 jaar succesvol was. Yeniköy Motors bezit ook de rechten op alle Aston Martin uit Turkije. D & D Motor Vehicles Inc. richt Aston Martin op en herinnert u er ook nog eens aan om Turkije in huis te halen! Hoewel autoliefhebbers weten!

Model 1928 Ford tot 1973 Morris / Mini

Yeniköy Motors, dat in 2015 zijn tweede showroom opende in Izmir Folkart Towers, opende zijn Special Service in Maslak, Istanbul in hetzelfde jaar, en opende zijn derde showroom in Kartal in 2018; In Turkije, zelfs zeldzaam in de wereld, ook het ontmoetingspunt voor klassieke auto's. alleen voor Ferrari in Turkije Pista, Porsche GT3 RS, de Ford Flex als gereedschap en de Morris / Mini 1973 850 1.0 Pontiac / Grand Am Prix GP Model J, 1970 Chevrolet / Impala, 1969 Cadillac / DeVille 1990 DTS, 4.6 Rolls Royce / De Silver Shadow en een klassieke Ford uit 1967 zijn nu ook te koop!

Op zoek naar een tool die niet in Turkije te vinden is, biedt Yeniköy Motors een gegarandeerde levering van een voertuig binnen 30 dagen na het voltooien van alle juridische procedures, met opties voor autoverhuur op lange of korte termijn, zodat aan de behoeften van elke klant wordt voldaan. Yeniköy Motors, dat voertuigen van alternatieve merken zoals Volkswagen, Ford, Honda, Nissan, Hyundai, Toyota, Opel en Renault aanbiedt, naast zijn portfolio van luxe voertuigen in de Kartal Showroom, nodigt alle autoliefhebbers uit in zijn showrooms!

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen