Mogelijkheden voor accommodatie zullen worden geboden in het Yedikuyular Skicentrum

Mogelijkheden voor accommodatie zullen worden geboden in het Yedikuyular Skicentrum
Mogelijkheden voor accommodatie zullen worden geboden in het Yedikuyular Skicentrum

Burgemeester Güngör, die de bedesten en accommodatiefaciliteiten in Yedikuyular Ski Center onderzocht, zei: “Dit jaar zullen we ook accommodatie aanbieden aan onze gasten. Onze teams werken hard. "Veel geluk voor onze stad."


Hayrettin Güngör, burgemeester van Kahramanmaraş Metropolitan Municipality, onderzocht de lopende werkzaamheden in het Yedikuyular Ski Centre. Burgemeester Güngör verklaarde dat de slagader die toegang geeft tot de regio is verbreed en dat de bouw van de bedesten en bungalowhuis doorgaat. Burgemeester Güngör zei: “Onze seizoensvoorbereidingen gaan door in ons Yedikuyular skicentrum, waarvan de infrastructuur is aangelegd door onze vorige burgemeester. Onze faciliteit breidt de manier waarop transport wordt verzorgd uit. De bouw van bedesten en bungalowwoningen gaat door ”, zei hij.

De belangrijkste voorziening van de regio

Burgemeester Hayrettin Güngör, burgemeester van de Metropolitan Municipality, zei dat ze ernaar streven het Yedikuyular Skicentrum om te vormen tot het attractiecentrum van de regio: “Er is geen skicentrum met zo'n grote hoogte en een zo lang seizoen in de regio als Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Adana en zelfs Mersin. en buiten de regio zal de aantrekkingskracht van Turkije en op internationale schaal toenemen door de Yedikuyular te promoten ", zei hij.

Accommodatie faciliteiten

Burgemeester Hayrettin Güngör deelt informatie over lopende onderzoeken en zei: “Vorig jaar hebben we onregelmatige eet- en drinkgelegenheden in de regio verwijderd. We hadden nieuwe verkoophuizen gebouwd. Nu brengen we overdekte bazaars naar de regio. Het wordt een belangrijke plek waar onze lokale producten tentoongesteld kunnen worden. We voeren ook de eerste investering in huisvesting in onze faciliteit uit. Met 25 bungalows bieden we onze gasten dit seizoen accommodatie in het Yedikuyular Ski Centre. "Veel geluk voor onze stad."babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen