Yahya Kaptan Yoncalı Kruising Groen

Yahya Kaptan Yoncalı Kruising Groen
Yahya Kaptan Yoncalı Kruising Groen

De bovenbouwwerkzaamheden die zijn uitgevoerd door het directoraat-generaal Snelwegen aan de verbindingswegen Yahya Kaptan Yoncalı Junction Yalova en Ankara zijn voltooid. Na de werken vergroent de Kocaeli Metropolitan Municipality de regio door landschapsarchitectuur.

400 ton grond gelegd


Directoraat-generaal Snelwegen voerde een bovenbouwwerk uit op het kruispunt Yahya Kaptan Yoncalı. Er zijn werkzaamheden afgerond waarbij het autoverkeer tijdelijk op alternatieve routes wordt uitgezet. Na de werken begonnen de teams van de afdeling parken en tuinen van de Kocaeli Metropolitan Municipality met landschapsarchitectuur. In het kader van de werken werd in de regio 400 ton grond aangelegd.

Het aantal groene zones neemt toe

Op het kruispunt waar de grond wordt gelegd, wordt binnenkort een boomplant-, ontkiemings- en irrigatiesysteem gemaakt. Terwijl de randen van de kruispunten en wegen visueel worden verrijkt met de milieuarrangementen, is het de bedoeling dat de gecreëerde groene gebieden zich uitbreiden en bijdragen aan de natuurlijke rijkdom en de levende bevolking van de stad.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties