Gouverneur Bilmez onderzocht de brug- en wegeninvesteringen in Gürpınar

Gouverneur Bilmez onderzocht de brug- en wegeninvesteringen in Gürpınar
Gouverneur Bilmez onderzocht de brug- en wegeninvesteringen in Gürpınar

Mehmet Emin Bilmez, de gouverneur van Van en de loco-burgemeester van de Metropolitan Municipality, onderzocht de investeringen van de Metropolitan Municipality in het district Gürpınar.


Mehmet Emin Bilmez, de gouverneur en loco-burgemeester van de Metropolitan Municipality, die de ingegoten brugwerken en wegeninvesteringen heeft onderzocht, die voor het eerst zijn uitgevoerd sinds Van in 2014 een metropool werd, verklaarde dat bruggen een van de werken zijn die prioriteit krijgen bij de gemeentelijke investeringen in 2020.

"VOOR DE EERSTE KEER BOUWEN WE 13 BRUGGEN IN 32 DISTRICTEN"

Gouverneur Bilmez zei dat 13 van de 32 bruggen die in 4 districten werden gebouwd in het district Gürpınar werden gebouwd: “Vandaag hebben we de blinde constructie van een van hen onderzocht, die de wegen van Çakınlı-Yatağan met elkaar verbindt. We bouwden bruggen op plaatsen waar bruggen nodig waren, zonder onderscheid te maken tussen wijken, buurten en stammen. We hebben in de eerste plaats 32 bruggen aanbesteed. Ik hoop dat we ze dit jaar zullen voltooien en hun aansluitingen zullen bieden. Een van de meest serieuze werken op het gebied van infrastructuur zijn onze bruggenbouwwerken. Voor het eerst sinds lange tijd zijn we getuige van de bouw van zo'n grote en grote brug. Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen. Ik hoop dat onze bruggen gunstig zullen zijn voor onze Van ”.

Ak Parti Van plaatsvervangend Abdulahat Arvas verklaarde dat alle districten hebben geprofiteerd van het werk dat de Metropolitan Municipality dit jaar in het investeringsprogramma heeft opgenomen, benadrukkend dat ze hun werk met geluk verwelkomen en zei: “Moge Allah de diensten die aan onze natie worden geleverd, zegenen. De eisen zijn onbeperkt, de mogelijkheden zijn beperkt. De Metropolitan Municipality en onze districtsgemeenten hebben in hun eerste jaren veel gediend. Ze hebben een looptijd van 4 jaar. We denken dat ze in deze periode veel diensten zullen verlenen. De gemeente Gönül is een baan die opoffering vereist. God zegene iedereen die heeft bijgedragen, ”zei hij.

Yatağan Neighborhood Headman Feyzi Dinçer verklaarde dat de bruggen in hun buurten in puin liggen en zei: “Als resultaat van de aanvragen die we hebben gedaan, hebben we onze brug jaren later gelukkig gekregen. Onze oude brug was 25 jaar oud. Het is de afgelopen dagen vernietigd. De bouw ervan was in korte tijd voltooid. We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de aanleg van zowel onze weg als onze brug. We zijn erg blij ”, zei hij.

"Dit jaar zagen we niet alleen service maar ook kwaliteit in de service bij de Metropolitan Municipality", zei AK Party Metropolitan Municipality Assembly Group President Av. Mehmet Yıldız gebruikte de volgende uitspraken. “We zagen de verharde wegen. We hebben de beste kwaliteit asfalt gezien sinds de geschiedenis van Van. Zo is onze brug. Aanbestedingsprocessen zijn erg transparant. Er is een kwaliteit van werk en opvolging. Dit is ook duidelijk. Ik wil iedereen bedanken, in het bijzonder de beste gouverneur en loco-burgemeester van de Metropolitan Municipality, Mehmet Emin Bilmez, voor hun nauwgezette werk. "

Gouverneur Bilmez en zijn gevolg bezochten de schoenenfabriek, die in aanbouw is binnen de districtsgemeente, waar 3.3 mensen zullen werken wanneer deze is voltooid, na de 600 kilometer lange weg die is aangelegd door de grootstedelijke gemeente in het schooldistrict van het district Gürpınar.

Ak Parti Van Plaatsvervangend Abdulahat Arvas, districtsgouverneur van Gürpınar Fatih Kayabaşı, burgemeester van Gürpınar Hayrullah Tanis, adjunct-secretaris-generaal Assoc. Dr. Ali Özvan en Halil İbrahim Ateş, hoofd van de afdeling Landbouwdiensten Yusuf Altun, hoofdadvocaat Mehmet Yıldız, hoofd van de gemeentelijke assemblee van de AK-partij, en de buurthoofden vergezelden hen.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen