Parkbussen hebben in 1 maand 2 miljoen kilometer afgelegd

Parkbussen hebben in 1 maand 2 miljoen kilometer afgelegd
Parkbussen hebben in 1 maand 2 miljoen kilometer afgelegd

Bussen van TransportationPark A.Ş., een dochteronderneming van de Kocaeli Metropolitan Municipality, legden 1 miljoen kilometer af in 2 maand. Vervoer: Parkbussen maakten op weekdagen 270 2 ritten en 879 duizend 81 kilometer met 809 milieuvriendelijke aardgasvoertuigen. De bussen, die in totaal 2 miljoen 325 duizend 966 kilometer per maand afleggen, lijken 50 keer de wereld rond te reizen.

2 MILJOEN KILOMETERS IN EEN MAAND


Uitgevoerd door Kocaeli Metropolitan Municipality TransportationPark, verlieten de stadsbussen met zwarte plaat bijna niet Kocaeli op het enige punt dat niet werd bezocht. TransportationPark, dat de lat van dienstverlening op het hoogste niveau houdt, heeft het Guest-Focused Service-concept geen dag vernietigd. Door de burgers kilometers lang comfortabel, toegankelijk en schoon te houden zoals hun eigen voertuigen op de weg, bood hij hen te allen tijde een gelukkige reis.

GEZONDHEIDSREGEL EERST IN VOERTUIGEN

Tijdens de pandemie werden busreizen in veel verschillende provincies verminderd, terwijl TransportationPark A.Ş. integendeel, het verhoogde de expeditie. Het stelde burgers in staat om gezond te reizen met de slogan 'Health First, Transport Then'. Hij heeft niet nagelaten om bepaalde beperkingen op te leggen voor een gezonde reis in alle voertuigen. Als gevolg van de pandemieregels die door het besluit van de Kocaeli Provincial Hygiene Board waren genomen, kregen maximaal 11 passagiers een reisvergunning in voertuigen van het merk Jest en werd het vervoer van staanplaatsen afgeschaft.

EEN GEZONDE EN VRIENDELIJKE REIS

Maximaal 55 passagiers mochten in voertuigen van het merk Breda, 53 passagiers in Karsan en 88 passagiers in bussen van het merk Man. Op deze manier werden er minder passagiers vervoerd en werd een gezonde, ruime en sprankelende reis in voertuigen gemaakt. Met de toename van het aantal vluchten werd geen enkele burger het slachtoffer van het beperkte personenvervoer van de voertuigen. Voertuigen die direct worden bestuurd door het controlecentrum mogen geen passagiers over de capaciteit vervoeren. In geval van nood wordt continu en continu een gezonde reis verzekerd door extra busdiensten aan te sturen.

ELKE AVOND WORDEN ZE DESINFECTIE

Het schoonmaakavontuur dat aan het einde van de expeditie begint, gaat door tot de eerste lichten van de ochtend. De bussen die worden opgewacht door het schoonmaakleger in Gebze, Plajyolu en Körfez garages worden één voor één schoongemaakt. De punten waar passagiers veel mee in aanraking komen worden zorgvuldig schoongemaakt door deskundige professionele schoonmaakploegen. Aan het einde van de reiniging begint het desinfectieproces.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties