Twee nieuwe binnenlandse systemen voor de Turkse strijdkrachten

Twee nieuwe binnenlandse systemen voor de Turkse strijdkrachten
Twee nieuwe binnenlandse systemen voor de Turkse strijdkrachten

Voorzitterschap Defensie-industrie President Prof. Dr. İsmail Demir kondigde aan dat door hernieuwbare energie aangedreven draagbare bewakingssystemen en beeldoverdracht, mobiele energieproductie en opslagsystemen beschikbaar werden gesteld aan TAF via sociale media-accounts.


Burgemeester Demir zei: “Met het lokale camerasysteem GÜKAS op zonne-energie wordt het toezicht op moeilijk toegankelijke gebieden vergroot. Het systeem met bewegingsdetectiefunctie verzendt beelden draadloos tot 15 km zonder extra energiebron en kan worden geprogrammeerd tegen elektronische storing. " zei.

In zijn aandeel verklaarde hij ook dat dankzij de hybride stroomondersteuningseenheden op basis van hernieuwbare energie, een ander systeem dat in de basisgebieden is geïntroduceerd, aan de stroombehoeften van de drone-, radio-, batterij- en optische systemen in de basisgebieden kan worden voldaan zonder onderbreking.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties