Turkije Aviation vijfde land dat het snelste herstel is

Turkije Aviation vijfde land dat het snelste herstel is
Turkije Aviation vijfde land dat het snelste herstel is

Gedeeltelijk herstel is begonnen in de toerisme- en amusementssector, een van de sectoren die het meest worden getroffen door COVID-19, dat de hele wereld heeft getroffen.


Recovery is gepubliceerd door MasterCard Insights: Travel Check-In overeenstemming met het rapport dat het snelle herstel van de luchtvaartindustrie het 5e land Turkije was

De COVID-2020-epidemie, die begin 19 opkwam en zich snel over de hele wereld verspreidde, heeft ook grote gevolgen gehad voor de toerisme- en entertainmentindustrie vanwege praktijken als reisverbod, fysieke isolatie en quarantaine. Volgens de gegevens van de World Tourism Organization van de Verenigde Naties (UNWTO) is het aantal internationale reizigers in de eerste 7 maanden van het jaar met 65 procent afgenomen, terwijl de inkomsten uit toerisme wereldwijd met 460 miljard dollar zijn gedaald.

Mastercard, de leider van betalingssystemen die de polsslag van de wereldhandel vasthouden, onderzoekt het herstel in de toerisme- en entertainmentsector met zijn Recovery Insights: Travel Check-In-rapport. Volgens het rapport, dat onder meer uitgaven in plaatsen als restaurants en cafés omvat, maar ook in sectoren als luchtvaart en accommodatie, heeft Europa het voortouw genomen dankzij het voordeel van regionale reizen. In sommige landen met een grote geografie en een drukke bevolking, zoals Brazilië, Rusland, India en China (BRIC), kwam het herstel van binnenlandse vluchten. Terwijl wereldwijde vluchten een belangrijke rol speelden in het herstel van de luchtvaartindustrie van China en Rusland, waren regionale vluchten effectief in Brazilië en India.

Terwijl China en Rusland de aandacht trokken als de landen waar de luchtvaart snel herstelde, namen India en Brazilië de achtste en negende plaats in. Turkije is nog steeds afkomstig uit binnenlandse grote geografie en kende vooral het snelste herstel met de impact van de luchtvaart op de vlucht vanuit Europa was het vijfde land.

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties