Turkse spoorwegtop begon op station Sirkeci en alle online platforms

Turkse spoorwegtop begon op station Sirkeci en alle online platforms
Turkse spoorwegtop begon op station Sirkeci en alle online platforms

Georganiseerd door het Ministerie van Transport en Infrastructuur en het samenbrengen van leiders van de spoorwegsector met experts in hun vakgebied, begon de "Turkse Spoorwegtop" dit jaar voor het eerst op het station van Sirkeci. Op de top die tussen 21 en 24 oktober wordt gehouden, worden de belangrijkste agendapunten in de Turkse spoorwegwereld besproken door de leidende namen van de sector.


De opening van de top, die een belangrijke bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van de Turkse spoorwegsector, werd gehouden door de Turkse minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, burgemeester van Fatih M. Ergün Turan, algemeen directeur van TCDD Ali İhsan Uygun, TCDD Taşımacılık A.Ş. General Manager Kamuran Yazıcı en TÜRASAŞ General Manager Mustafa Metin Yazar waren aanwezig. Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu zijn openingstoespraak na de industrie samen met vertegenwoordigers van de Turkse Spoorwegtop van de Turkse decennia die door Anatolië werd gediend ter ere van de Spoorweghervorming 77 jaar later naar Istanbul gebracht 56548 ​​XNUMX Nr. "Black Train Hij stuurde weg en begroette de hogesnelheidstrein De snelle ontwikkeling van Turkije op het gebied van spoorwegen, die tegelijkertijd enstantaneyl onthulden, waren ook het toneel van kleurenafbeeldingen.

Turkse spoorwegtop op alle online platforms

Met de Turkse spoorwegtop, georganiseerd in overeenstemming met de visie van het ministerie van Transport en Infrastructuur, krijgen belanghebbenden uit de sector de mogelijkheid om informatie uit te wisselen en hun netwerk te ontwikkelen. De top, die werd gehouden met deelname van een beperkt aantal gasten in overeenstemming met de regels voor sociale afstand, werd verwelkomd door lokale en buitenlandse deelnemers. De Turkse Spoorwegtop, die in het historische Sirkeci Station belevingszones en verschillende tentoonstellingen opent voor haar bezoekers, is ook live te volgen op alle online platforms, inclusief social media platforms, de summit website en mobiele applicaties.

The Summit, die een sterke indruk maakt op belevingsgebieden en activiteiten

Op de Turkse spoorwegtop, die vier dagen duurt, worden interessante evenementen en presentaties gehouden. De Staatsspoorwegen van de Republiek Turkije (TCDD), plezierige en verschillende activiteiten uitgevoerd door de grote belangstelling van de deelnemers. Branded Products Wagon, 'Right Now' Eastern Express Photo Contest's foto's worden tentoongesteld, de East Express Special Exhibition, het Spoorwegmuseum waar de oude treinen en locomotieven van TCDD worden tentoongesteld, de Historical Clothes Exhibition, waar de uniformen worden tentoongesteld die van het verleden tot heden zijn ontworpen voor TCDD-personeel, de meest interessante is een van de velden.

Workshops die vaardigheden omzetten in een professionele hobby

In het kader van de Turkse Spoorwegtop worden ook veel workshops gehouden om de deelnemers de vaardigheden te laten voortzetten die ze als professionele hobby hebben opgedaan. De Travel Photography Workshop waar basiskennis en vaardigheden met betrekking tot professionele fotografie worden onderwezen, de Miniature Workshop waar geïnteresseerden in miniatuurkunst scan- en schildertechnieken leren, en de Futurist Train Design Workshop waar jonge ontwerpers hun talenten tentoonstellen en training krijgen van experts behoren tot de workshops die op de voet worden gevolgd door de deelnemers.

"We bouwen een transportsysteem dat onze economische doelen ondersteunt"

De Turkse minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, die zijn openingstoespraak begon met de viering van 21 oktober, Werelddag voor journalisten, zei: “Ik ben verheugd u te ontmoeten op het Sirkeci-station, een van de mooiste voorbeelden van ons historisch en cultureel erfgoed, ter gelegenheid van de 'Turkse Spoorwegtop' georganiseerd door ons ministerie. ik had graag Al 18 jaar hebben we een grote doorbraak bereikt op het gebied van transport en communicatie en hebben we bijgedragen aan de algemene ontwikkelingsdoelen van ons land. We bouwen een transportsysteem dat onze economische doelen ondersteunt, zonder te vergeten dat onze nationale onafhankelijkheid gebaseerd is op een sterke nationale economie. Gedurende deze tijd zijn we blij en trots om ons land vooruit te helpen in de informaticasector met land-, lucht-, spoor- en zeeroutes ”, zei hij.

"Turkije is Europa's 6.nc de 8.nc hogesnelheidstreinoperators van de wereld hebben gemaakt"

Alleen minister Karaismailoğlu, hij verklaarde dat het vlees van het land op grote schaal in de spoorwegen is, zei: "Turkije is Europa's 6.nc 's werelds 8.nc hogesnelheidstreinoperators hebben gemaakt. We voltooiden de "ijzeren zijderoute" van Peking naar Londen door de spoorlijn Baku-Tbilisi Kars en Marmaray aan te leggen. Onze veel meer projecten zoals Ankara-Sivas en Ankara-İzmir hogesnelheidstreinlijnen gaan intensief door. Daarnaast hebben we gigantische projecten gerealiseerd zoals de Euraziatunnel, Yavuz Sultan Selim en Osmangazi-brug en de snelweg Istanbul-Izmir. Onze meer ambitieuze projecten, zoals de Çanakkale-brug uit 1915 en de haven van Filyos, gaan door. We hebben onlangs de Küçük Çamlıca TV en Radio Tower opengesteld voor omroepdiensten en hebben de heuvels van Çamlıca gered van ijzerhopen. "

"We realiseren digitale transformatie in transport en infrastructuur"

De ministers verklaarden ook dat wat er was gedaan niet genoeg was Karaismailoğlu Fair, "met de opwinding van onze eerste dag, zoals vereist door de groeiende behoeften van de burgers van Turkije en van onze leeftijd, blijven we er een verwelkomen. We realiseren digitale transformatie in transport en infrastructuur door onze binnenlandse en nationale technologieën te produceren, en we maken efficiënte, snelle, veilige en waardetoevoegende reizen mogelijk met slimme transportsystemen. Met de multimodale transportlijnen die onze geografie in het hart van de Nieuwe Zijderoute met de wereld verbinden, vormen we commerciële corridors en zijn we op weg om een ​​logistieke supermacht te worden. "We zullen de doelstellingen van ons land om een ​​van 's werelds leidende economieën te worden, ijverig en vastberaden blijven dienen."

"We hebben de lengte van onze elektriciteitskabels vergroot van 2 duizend 82 kilometer tot 5 duizend 753 kilometer"

De Staatsspoorwegen van de Republiek Turkije hebben onlangs 164-jarig jubileum gevierd dat de jaren 1830 in het jaar in de wereld begon te gebruiken en de industriële revolutie ontsteker met spoorwegen, hij wees op het belang om bijna gelijktijdig in Anatolië aan te komen met de overdracht van de ontwikkelde landen van ministers Karaismailoğlu, de woorden gingen als volgt verder: “We zien echter dat we onvoldoende gebruik hebben gemaakt van deze efficiënte, snelle en hoge capaciteit van transport, omdat de verwachte verbetering in omvang en kwaliteit de afgelopen tijd niet werd ervaren. Met de verplaatsing van transport en infrastructuur die we in 2002 begonnen, hebben we echter zeer belangrijke ontwikkelingen op het gebied van het spoor gemaakt. Tussen 2003 en 2020 hebben we 907,2% van de 18,6 miljard lira-investeringen die we in de transport- en communicatiesector hebben gedaan, toegewezen aan de spoorwegen en ongeveer 169,2 miljard lira uitgegeven. In Turkije ligt 11 duizend 590 kilometer van de 1213 kilometer van de conventionele lijn en ook ons ​​12 duizend kilometer spoornetwerk in totaal, waaronder 83 hogesnelheidslijn. We hebben de lengte van onze signaallijn met 2003 duizend 2 kilometer in 505 met 2020% vergroot in 155 tot 6 382 kilometer. Evenzo hebben we onze elektrische leidinglengte, die 2002 kilometer bedroeg in 2, met 82% in 2020 vergroot tot 176 kilometer.

"We hebben in 2019 246 miljoen passagiers op al onze spoorwegen vervoerd"

Ankara-Istanbul hogesnelheidstreinproject met onze, met Ankara, Konya en Ankara-Eskisehir YHT-lijn van onze elektrificatie- en signaleringsprojecten, evenals Turkije met de Marmaray YHT-technologie in Europa 6, waren we in staat om de 8e plaats in de wereld te verwijderen. We hebben de reistijd tussen Ankara en Konya teruggebracht van 9 uur tot 1 uur 45 minuten en de tijd tussen Ankara en Eskişehir van 3 uur tot 1.5 uur met YHT's. Tegenwoordig wordt 66% van het passagiersvervoer tussen Ankara en Konya en 72% van het passagiersvervoer tussen Ankara en Eskişehir uitgevoerd door YHT's. Dankzij deze belangrijke projecten hebben we in 2019 4 miljard 839 miljoen lira bespaard in termen van kooldioxide-uitstoot, energie, tijd en onderhoudskosten. Met de lancering van Marmaray in 2013 hebben we de besparing voor 2 berekend op 2019 miljard 2 miljoen lira door het voorkomen van CO750-uitstoot, energie, tijd, onderhoud, verwondingen en sterfgevallen. Ik wil hier ook zeggen dat we in 2019 246 miljoen passagiers op al onze spoorwegen hebben vervoerd. "

"We gaan de toekomst van de Turkse spoorwegen tegemoet"

"De Nationale Transport en Infrastructuur, met deze aanpak, die deel uitmaakt van ons beleid, bewegen we ons naar de toekomst van de Turkse spoorwegen. Ik specificeer onze doelstellingen voor 2023 in deze context op de volgende manier, "zei minister Adil Karaismailoğlu," als Turkije's meest betrouwbare transportmerk, maak een spoorwegmerk met Europa's meest vracht- en passagiersvervoer, Europa's toonaangevende ervaring met de expreslijnen, We zullen blijven werken in overeenstemming met onze doelstellingen om een ​​modern model voor klantrelatiebeheer te hebben door een cultuurgerichte toerismelijn te ontwikkelen en een loyaliteitsprogramma te ontwikkelen op basis van absolute klanttevredenheid. Met de Turkse Spoorwegtop brengen we deze studies nogmaals naar voren.

Minister Adil Karaismailoğlu voegde eraan toe dat de Turkse Spoorwegtop veel betekende en sloot zijn woorden als volgt af: “We zien dat dergelijke organisaties waar de dingen die moeten worden gedaan in overeenstemming met de toekomstige doelstellingen van onze spoorwegsector worden besproken als 'het creëren van een gemeenschappelijke geest' voor ons land. Ik wens dat onze top gunstig is voor onze industrie en ons land. Onze president heeft de visie en wil van elke stap die we zetten bij elk werk dat we doen. We zullen hopelijk onze mensen nog beter van dienst zijn, met de inspiratie die we krijgen van de zat-ı al en het enthousiasme dat het bij ons opwekt. "

Fatih burgemeester M. Ergün Turan benadrukte het belang van de spoorweg in de ontwikkeling van de landen en zei: “We hebben het niet alleen over een economische ontwikkeling. We ervaren de effecten van sociale en culturele ontwikkeling op elk punt waar ijzeren netwerken passeren. Omdat de spoorweg niet alleen het vervoer heeft beïnvloed, maar ook de sociale en culturele ontwikkeling op elk punt dat het door de geschiedenis heen passeert. We zien de weerspiegeling van een mensgerichte bestuurlijke benadering in elke toepassing van ons Ministerie van Verkeer en Infrastructuur. "

Turan merkte op dat de vervoersgewoonten in de afgelopen periode zijn veranderd en zei: "We zijn er trots op getuige te zijn van de stappen die de capaciteit van het spoorvervoer vergroten, dat ons land blijft verweven met ijzeren netwerken, die het begrip van massatransport naar het bovenste gordijn brengen, inclusief hogesnelheidstreinprojecten." gebruikte de uitdrukking. Turan verklaarde dat de Turkse Spoorwegtop deel uitmaakt van de eerder genoemde inspanningen, arbeids- en toekomstige idealen en zei: “We zullen ernaar streven om ons steentje bij te dragen aan projecten die een andere adem zullen brengen in het economische, menselijke en ecologische spoorwegvervoer in overeenstemming met de veranderende en zich ontwikkelende werelddynamiek. " vond de beoordeling.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties