TÜBİTAK 32 Personeel om te werven

TÜBİTAK 32 Personeel om te werven
TÜBİTAK 32 Personeel om te werven

De Wetenschappelijke en Technologische Onderzoeksraad van Turkije (TUBITAK), Industrieel Management Instituut in Turkije (TÜSSİDE) zal 34 personeelsleden in dienst hebben.


APPLICATIE PROCES

a) Om in aanmerking te komen voor de aankondiging, moet u zich inschrijven voor het sollicitatiesysteem op "www.tusside.tubitak.gov.tr". (Bij het aanmaken van een cv voor de sollicitatie moeten alle vereiste documenten elektronisch aan het systeem worden toegevoegd). Sollicitaties worden niet geaccepteerd, behalve sollicitaties via het sollicitatiesysteem.

b) Aanvragen moeten uiterlijk 30 / 10 / 2020: 17: 00 worden ingediend.

c) Aanvragen worden beoordeeld op basis van de advertentie-referentiecode. Kandidaten kunnen solliciteren door de referentiecode van de vacature te selecteren in het sollicitatiesysteem. Aanvragen die zijn gemaakt zonder een referentiecode te selecteren, worden niet in behandeling genomen. Een kandidaat kan voor maximaal 1 (één) functie solliciteren met een referentiecode.

d) Van kandidaten met een undergraduate en graduate degree voor elke positie Sectie "Algemene voorwaarden voor kandidaten"

Volgens artikel (e), 5 keer het aantal aan te werven personeel, beginnend bij de hoogste score, zullen kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. Onder de kandidaten met een doctoraat in het veld, de sectie "Algemene voorwaarden die aan kandidaten moeten worden vereist"

Volgens artikel (f), uitgaande van de hoogste score, 5 keer het aantal personeelsleden dat moet worden opgenomen in de te vormen ranglijst, worden kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. Als er andere kandidaten zijn met dezelfde score als de laatst geplaatste kandidaat, worden deze kandidaten ook uitgenodigd voor een gesprek.

e) Artikel (e) van de sectie "Algemene voorwaarden die door kandidaten moeten worden vereist" voor kandidaten die hun bacheloropleiding in het buitenland hebben voltooid;

Items (e) en (f) zullen niet als voorwaarde worden gezocht en deze kandidaten zullen afzonderlijk worden beoordeeld.

f) Kandidaten die gerechtigd zijn om aan het interview deel te nemen, kunnen voorafgaand aan het interview een "technische evaluatie" ondergaan.

g) Kandidaten worden beoordeeld op basis van de verklaring die ze tijdens hun sollicitatie in het sollicitatiesysteem hebben ingevoerd, en als de ingevoerde informatie onjuist is of een van de onderstaande documenten ontbreekt, wordt de sollicitatie als ongeldig beschouwd.

  • Universitair toelatingsexamen Resultaatdocument (OSYM goedgekeurd of internetprint met een controlecode),
  • Universitair toelatingsexamen plaatsingsdocument (OSYM goedgekeurd of internetprint met een controlecode),
  • Undergraduate Diploma / Exit Certificate / YÖK Graduate Certificate (verkregen via e-government en met een controlecode) -en hoger indien beschikbaar- (gelijkwaardigheidscertificaat voor degenen die hun opleiding hebben afgerond aan instellingen voor hoger onderwijs in het buitenland),
  • Undergraduate - en indien aanwezig - Transcript of Records,
  • Examenresultaten voor vreemde talen,
  • Goedgekeurd werkgelegenheidscertificaat (inclusief in- en uittreding, titel en werk) en verzekeringsdienstverklaring (verkregen via e-overheid en met een controlecode) van kandidaten met ervaring (professionele ervaring).
  • Huidig ​​cv (uw cv moet zijn opgesteld met kleurenfoto's, Turks, inclusief TR ID en telefoonnummers.),
  • Document met militaire status (voor mannelijke kandidaten).
  • De kandidaat wiens opleiding in Turkije gelijkwaardig wordt geacht aan een van de secties gespecificeerd in de referentiecode op basis van het gelijkwaardigheidsbesluit van YÖK, moet het gelijkwaardigheidsattest toevoegen aan het sollicitatiesysteem.

Voor details van advertentie KLIK HIERbabbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen