Tofaş exporteert engineering naar de wereld

Tofaş exporteert engineering naar de wereld
Tofaş exporteert engineering naar de wereld

Tofas in Turkije heeft een wereldwijd product gelanceerd met een belangrijke rol in het R & D-centrum van het project, dat aanzienlijke technische exporten uitvoert. Net als bij de modellen Fiat Doblo, Fiorino en Egea spelen de R & D-ingenieurs van Tofaş een actieve rol in de productontwikkelingsprojecten van FCA-modellen die in verschillende delen van de wereld worden geproduceerd, evenals in de ontwikkeling van eindproducten. Terwijl de verantwoordelijkheid van Tofaş R&D in de technische studies binnen Fiat Chrysler Automobiles (FCA) blijft toenemen; In 2019 namen 115 ingenieurs van Tofaş R&D deel aan de wereldwijde technische studies van FCA. In 2020 zal dit aantal oplopen tot 200.


De enige autofabriek van Turkije produceert commerciële voertuigen, zowel passagiers-Tofa's, technische exportproducten doen het met meer dan 25 jaar geschiedenis van R & D-centra. Tofaş R&D, dat een belangrijke rol heeft gespeeld in de productontwikkelingsstudies van modellen zoals Doblo, Fiorino en ten slotte Egea, die aanzienlijk hebben bijgedragen aan de export van het land, neemt ook de verantwoordelijkheid op zich voor de technische studies van veel verschillende modellen in de FCA (Fiat Chrysler Automobiles) wereld. In Tofaş R&D, dat zijn inspanningen op dit gebied blijft vergroten, namen 2019 ingenieurs deel aan FCA's wereldwijde engineeringstudies in 115, terwijl dit aantal naar verwachting 2020 mensen zal bereiken in 200.

In dit succes van Tofaş, dat het op een na grootste R & D-centrum van FCA heeft na Italië in de EMEA-regio, is de RAM-versie van Fiat Doblo, die in 2014 in gebruik werd genomen met een investering van 360 miljoen dollar voor de markten van Noord-Amerika en Canada, ProMaster City. en het beheer van het productontwikkelingsproces van de Egea-modelfamilie, die in 2015 werd gelanceerd met een investering van $ 1 miljard, speelde een belangrijke rol. Vanaf 2018 werd de reikwijdte van de succesvolle engineeringinspanningen van Tofaş verder uitgebreid, waarbij de R & D-ingenieurs van Tofaş de verantwoordelijkheid namen voor de productontwikkeling en inbedrijfstelling van FCA-modellen die in verschillende delen van de wereld werden geproduceerd.

"We openden ons met wereldwijde projecten"

De CEO van Tofaş, Cengiz Eroldu, gaf informatie over het onderwerp en zei: “Om de internationale verantwoordelijkheid voor alle of delen van een auto te nemen, heb je zowel een geschikte infrastructuur als competente engineering nodig. Turkije heeft veel primeurs behaald in de auto-industrie van Tofas; Het heeft de kennis en alle benodigde competenties om aan al deze capaciteiten te voldoen. In de afgelopen jaren hebben we ons opengesteld voor de wereld, niet alleen op het gebied van producten, maar ook op het gebied van engineering, met onze succesvolle projecten zoals Doblo, Fiorino en Egea, waar we een belangrijke rol hebben gespeeld van technisch ontwerp tot marktintroductie. Achter deze prestaties schuilt het belang dat we hechten aan R&D en de investeringen die we hebben gedaan. In ons centrum werken ongeveer 15 medewerkers, waar we de afgelopen 1,6 jaar 500 miljard euro aan R&D hebben besteed ”.

"We dragen bij aan de nationale economie met zowel technische export als eindproducten"

Cengiz Eroldu voegde eraan toe dat de technische prestaties van Tofaş in de loop van de tijd een belangrijke plaats hebben verworven in de FCA-wereld: “Onze R&D, die de autotechnologieën nauw volgt en de competentie heeft om vanaf nul voertuigen te ontwikkelen, heeft belangrijke verantwoordelijkheden in de modellen van FCA die in veel delen van de wereld zullen worden geproduceerd en op de markt gebracht. nemen. Dankzij deze externe projectactiviteiten die we hebben uitgevoerd, krijgen we de waardering van onze stakeholders in de FCA-wereld en zijn we er trots op bij te dragen aan de nationale economie met zowel technische export als eindproducten. Aan de andere kant zijn we verheugd de competentie en het succes van Turkse ingenieurs met verschillende projecten naar de wereld te brengen. " gebruikte de uitdrukkingen.

Tofaş R & D-handtekening in vele stadia, van technisch ontwerp tot prototype, virtuele / fysieke verificatie.

Tofaş R&D neemt de verantwoordelijkheid op veel verschillende gebieden, zoals ontwerpen voor componenten en systemen voor verschillende projecten in de FCA-wereld, virtuele / fysieke verificaties, prototypes voor testbank- en wegtesten. Met aanzienlijke kennis op het gebied van carrosserie- en elektronica-engineering, neemt Tofaş R&D belangrijke stappen om een ​​technisch exportcentrum te worden voor wereldwijde productprojecten.

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties