TCDD Tasimacilik General Manager Yazıcı bevindt zich in Afyonkarahisar

TCDD Tasimacilik General Manager Yazıcı bevindt zich in Afyonkarahisar
TCDD Tasimacilik General Manager Yazıcı bevindt zich in Afyonkarahisar

Kamuran Yazıcı, algemeen directeur van TCDD Taşımacılık AŞ, vervolgt zijn studiereizen. Deze keer stopte Yazıcı bij het regionale directoraat van Afyonkarahisar en werkplekken in de omliggende provincies.


Toen hij naar de regio Afyonkarahisar ging, bezocht General Manager Kamuran Yazıcı ook het Eskişehir Training Center, het enige trainingscentrum van TCDD Taşımacılık AŞ, in Eskişehir en ontving hij informatie over trainingsprogramma's. Na een ontmoeting met de machinisten die in het centrum waren opgeleid, benadrukte Yazıcı dat de opleiding van monteurs erg belangrijk is en zei dat het beroep van monteur een beroep is dat grote verantwoordelijkheid en aandacht vereist.

Yazıcı, die van Eskişehir naar het regionale directoraat Afyonkarahisar verhuisde, bezocht ook de werkplekken op zijn route en deed examens bij de Değirmenözü Filling Facilities and Logistics Chief.

Tijdens zijn reis naar de bedrijven Yazıcı, Kütahya en stikstof werden ook de vulinstallaties van Seyitömer (Çelikler) bruinkoolfabrieken, de bedrijven Tavşanlı, Emirler en Tunçbilek en de vulinstallaties van Garp bruinkoolfabrieken bezocht.

Hij hield een bijeenkomst in het regionale directoraat van Afyonkarahisar met vertegenwoordigers van ngo's, die hij bij elke reis niet verwaarloosde.

Yazıcı benadrukte dat het erg belangrijk is om de werken ter plaatse te zien met inspectiereizen en een-op-een te ontmoeten met het personeel dat dat werk doet, en zei: “Het is onze taak om 7/24, 365 dagen lang transportdiensten te bieden. Dit is helemaal niet gemakkelijk. Spoorwegen is een systeem met strikte regels en discipline. Coördinatie is erg belangrijk. Daarom is het werk van elke spoorwegbroeder die op het 12 duizend kilometer lange spoorwegnet dient, erg belangrijk. We zitten niet aan onze tafel en komen onze collega's overal in ons land bezoeken, en we streven naar hoe we steeds betere service kunnen bieden. Ik stuur mijn liefde naar al mijn spoorbroeders. " zei.

Yazıcı bezocht ook de Locomotive Maintenance Workshop in Afyonkarahisar, Wagon Vehicle Maintenance Workshop en Logistics Directorates van TCDD Transportation workplaces, Afyon Cement Factory, Pheasant Saydingi en Dinar Acarlar Wagon Industry, die in nauw contact staan ​​met de particuliere sector.

De laatste stop van TCDD Tasimacilik General Manager Kamuran Yazici was de werkplekken in Burdur.

JavaScript is vereist voor deze diashow.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen