Algemene directie van landbouwbedrijven om 596 werknemers te rekruteren

Algemene directie van landbouwbedrijven zal 596 werknemers aanwerven; Algemene directie van landbouwbedrijven (TİGEM) heeft aangekondigd dat werknemers zullen worden gerekruteerd. Volgens de gepubliceerde aankondiging zullen 100 werknemers worden aangeworven bij TIGEM, waarvan 496 permanent en 596 tijdelijk.

TİGEM CONTINU WERVING VAN WERKNEMERS AANVRAAGVOORWAARDEN

  • Geen relatie hebben met militaire dienst.
  • Met een rijbewijs van de klasse "B, B1, C, C1, D, D1, F, G"
  • Werkte minimaal 2 jaar in dit beroep vanaf de publicatiedatum; Om het te certificeren met ten minste een van de SGK-serviceverklaringslijst, werkcertificaat, testrapport.
  • In termen van opleidingsniveau;
  • Technische en industriële beroepsgerichte middelbare scholen; Afgestudeerd zijn in Motorvoertuigtechnologie, Afdeling Automobiel Elektromechanica, Afdeling Bouwmachines, Afdeling Machineonderhoud en -reparatie, Afdeling Motorzaken, Afdeling Landbouwtechnologieën Landbouwgereedschap en Machines, of een diploma hebben dat is afgestudeerd aan een gelijkwaardig beroepsonderwijs.
  • Van de overige afgestudeerden van het secundair onderwijs; Ten minste één van het relevante ministerie van Nationale Opvoeding of het relevante door het ministerie goedgekeurde certificaat of bonservice hebben, reparatieonderhoud - reparatiecursuscertificaat, tractorreparateur van leerlingopleidingscentrum, mastery- of journeymanship-certificaten, of om het relevante certificaat te hebben voor banen waarvoor volgens de wet een certificaat voor professionele competentie vereist is.

Algemene directie van landbouwbedrijven voor de aanwerving van 100 vaste werknemers KLIK HIER

Directoraat-generaal van landbouwbedrijven voor de aanwerving van 100 GECICI-werknemers KLIK HIERbabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen