Binnenlandse auto tOGGer de batterij die in Turkije moet worden geproduceerd

Binnenlandse auto tOGGer de batterij die in Turkije moet worden geproduceerd
Binnenlandse auto tOGGer de batterij die in Turkije moet worden geproduceerd

TOGG koos Farasis, een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van li-ionbatterijen, als zakenpartner voor het batterijpakket dat in zijn productgamma zal worden gebruikt. Volgens de overeenkomst zullen tOGGer-batterijmodules en -pakketten in Turkije worden geproduceerd. De twee bedrijven, energieopslagoplossingen voor Turkije en omringende landen in het kader van een uitgebreide intentieverklaring ondertekend naast het leveren van batterijcellen, zullen hun samenwerking uitbreiden door een joint venture onder het dak te creëren.


TOGG koos Farasis, een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van li-ionbatterijen, als zakenpartner voor de batterij, een van de meest elementaire componenten in het productgamma van elektrische voertuigen dat het ontwikkelt. IT Valley in de volgende TOGG-bestuursleden waren ook aanwezig bij het ondertekenen van de uitgebreide intenties in een verklaring nadat de brief was ontwikkeld met de Farasis-batterijmodule en -pakproductie in Turkije, energieopslagoplossingen voor Turkije en omringende landen zullen een joint venture onder het dak presenteren en ook kiezen voor een strategisch partnerschap Er werd gesteld dat het zorgvuldig werd geëvalueerd.

TOGG-voorzitter Rifat Hisarcıklıoğlu zei: “De joint venture met Farasis zal ook een initiatief zijn om de efficiëntie van het energiesysteem van ons land te verhogen, de externe afhankelijkheid van ons land van energie te verminderen en onze ontwikkeling van een schoon en efficiënt energiesysteem te versnellen. Op deze manier wordt het mobiliteitsecosysteem van TOGG een belangrijke regionale speler die technologie ontwikkelt en een serieuze economische waarde creëert ”.

TOGG CEO Gürcan Karakaş zei in een verklaring over de overeenkomst: “Sinds 2018 hebben we meer dan 30 wereldwijde batterijleveranciers geëvalueerd, inclusief mogelijke binnenlandse samenwerkingen, in het kader van geheimhoudingsovereenkomsten (NDA), waaruit ze het beste voldoen aan onze technische, commerciële en strategische criteria. "Farasis-batterij, een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van Li-ion-batterijen, is gekozen als onze zakenpartner."

Karakaş vervolgde zijn woorden als volgt: “Het is erg belangrijk dat de Li-Ion-batterijtechnologie, die wordt beschouwd als een van de belangrijkste en meest basistechnologieën voor elektrische voertuigen, naar ons land komt met een belangrijke speler als Farasis. We hebben vanaf het allereerste begin aangegeven dat TOGG ook de technologische transformatie in ons land zal stimuleren bij de ontwikkeling van zijn emissievrije elektrische voertuigen. Deze samenwerking zal verder gaan dan de productie van accu's voor elektrische voertuigen, ons land zal de competenties voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van accu's ontwikkelen, het project voor elektrische voertuigen van autofabrikanten zal de doorvoer naar Turkije in gang zetten, het productassortiment van Farasis zal de energieopslagactiviteiten vergroten met niet-auto-energieopslagproducten en joint venture Met het merk dat het zal ontwikkelen, zal het een zeer belangrijke nieuwe economische waarde produceren als de exclusieve vertegenwoordiger van Farasis in de regio waarvoor het verantwoordelijk is ”.

"TOGG is een baanbrekend initiatief op het gebied van elektrische voertuigen"

De ondertekeningsceremonie die werd bijgewoond door Farasis mede-oprichter en CEO van online dr.y Wang wees erop dat een van de belangrijkste autolanden in de Turkse regio's "elektrische voertuigen ontwikkelen met behulp van de geavanceerde autoaccumulatie in Turkije en samenwerken met de weg naar TOGG om te produceren meedoen is een van de natuurlijke stappen die we hebben genomen in overeenstemming met onze basisstrategieën. TOGG op het juiste moment, de juiste plaats, het juiste werk doen, ter ondersteuning van de ambitieuze groeiplannen van ons baanbrekende bedrijf in de batterij die we elektrificeren voor de volgende grote we zagen de markt op een meer ideale locatie vanuit Turkije, tOGGer dan een ideale partner düşünemezdik.gerek Turkije ' We hebben deze intentieverklaring ondertekend om tegemoet te komen aan de behoeften die zullen ontstaan ​​en de eisen vanuit de regio. "We zijn verheugd dat deze samenwerking, die begon met het leveren van batterijen, zal uitmonden in een langdurige samenwerking."

Hoofd van de Farasis Europe Organization, Sebastian Wolf, die persoonlijk deelnam aan de ondertekeningsceremonie in de Informatics Valley en de samenwerkingsactiviteiten vanaf het begin uitvoerde, zei: “Vanaf het begin zagen we dat beide bedrijven hetzelfde enthousiasme deelden om de toekomst van individuele mobiliteit te elektrificeren. moeten we verwachten in Turkije en de niet-automobielmarkt in de vraag naar Li-ionbatterijen voor auto's voor een aanzienlijke toename van het aantal gevallen. Daarom zijn we verheugd om samen te werken met TOGG om de eerste fabrikant van accu's voor elektrische voertuigen in de regio op te richten, ”zei hij.

Ook cel-R & D zal worden gedaan

In de gezamenlijke verklaring van TOGG en Farasis na de ondertekeningsceremonie: “Volgens de intentieverklaring van de joint venture, die de algemene principes bevat van het strategische partnerschap dat is ondertekend in het managementcentrum van TOGG in de Informatics Valley, zal het uitgebreide businessplan van de joint venture worden opgesteld tegen het einde van 2020 en dit is de juridische basis van het partnerschap. zal worden gedetailleerd tijdens de periode. In lijn met deze studies is het de bedoeling om begin 2021 legaal een joint venture op te richten na de eindevaluatie van de raad van bestuur van de twee bedrijven.

TOGG en Farasis worden opgericht tussen het beoogde joint-venture bedrijf dat nativisme een van de kwesties kwam, gezien het belang van de partijen in het businessplan wordt benadrukt, het businessplan binnen de batterijcellen bij de ontwikkeling en productie van details zal worden geëvalueerd in Turkije, vooral op de lange termijn zal competentie worden ontwikkeld in de celchemie beide Er werd onderstreept dat het een grote bijdrage zal leveren aan de kant.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen