Spoorwegen vieren de 97e verjaardag van de Republiek met trots en eer

Spoorwegen vieren de 97e verjaardag van de Republiek met trots en eer
Spoorwegen vieren de 97e verjaardag van de Republiek met trots en eer

Het is 97 jaar geleden dat onze republiek werd uitgeroepen. In onze Onafhankelijkheidsoorlog werkten wij, net als alle patriotten, aan de weg van ons leger om wapens, voorraden en voedsel te leveren door de dood te riskeren in de oorlog voor volledige onafhankelijkheid.


Met alle belangrijke ontwikkelingen in ons land sinds 29 oktober 1923 is het welvaartsniveau van ons land verbeterd en zijn we in een positie gekomen om met de gedane investeringen te concurreren met ontwikkelde landen.

In ons 164 jaar oude, diepgewortelde verleden zweten spoorwegreizigers vandaag voor het welzijn, de veerkracht en het succes van ons land om samen met onze mensen, industriëlen en exporteurs ons land vooruit te helpen.

Het is onze grootste plicht om met onze Republiek te vliegen, die we hebben uitgeroepen door 97 jaar geleden ons leven op te offeren, om voor altijd met onze halve maan en stervlag te vliegen, gevormd met bloed dat op de grond in de lucht is vergoten, en om onze economische en politieke onafhankelijkheid voor altijd te behouden en te behouden.

Als TCDD Tasimacilik-familie zijn we ons bewust van de verantwoordelijkheid die onze martelaren en veteranen ons hebben toevertrouwd. Met het besef van de heiligheid van het dienen van de Aziz-natie binnen en buiten het land; We zullen met al onze kracht blijven werken om ons land met geloof en vastberadenheid te verheffen en te verheerlijken.

Met deze gevoelens en gedachten herdenk ik alle helden van onze Onafhankelijkheidsoorlog, in het bijzonder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, de stichter van onze Republiek, en al onze martelaren en veteranen die met hun opofferingen in de harten van onze natie werden vereeuwigd, ik vier de Republiek van 29 oktober met mijn oprechte gevoelens en ik betuig mijn respect. (Kamuran Yazıcı - TCDD Transport General Manager en voorzitter van de raad van bestuur)

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties