Operatie Yıldırım-13 Bestler Streams gestart in de provincies Şırnak-Siirt-Van-Hakkari

Operatie Yıldırım-13 Bestler Streams gestart in de provincies Şırnak-Siirt-Van-Hakkari
Operatie Yıldırım-13 Bestler Streams gestart in de provincies Şırnak-Siirt-Van-Hakkari

De operatie van Yıldırım-13 Bestler Streams werd gelanceerd in de provincies Şırnak-Siirt-Van-Hakkari om de pre-winterbewegingscapaciteit van de separatistische terreurorganisatie en haar zoektocht naar onderdak te elimineren, om ervoor te zorgen dat de organisatie, wiens communicatie in het land werd vernietigd, dit vermogen niet opnieuw zou kunnen bereiken en om de terroristische aanwezigheid in het land volledig te beëindigen.


Bij de operatie in kwestie, onder leiding en beheer van het Gendarmerie Public Security Corps Command; 2.512 personeelsleden (161), waarvan de teams Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) en Security Ranger-teams hebben de leiding.

In het kader van de bliksemoperaties, die op 13 juli 2020 werden gelanceerd om terrorisme uit te bannen, zijn in totaal 124 terroristen geneutraliseerd, zijn 53 collaborateurs gevangengenomen, zijn 190 grotten, schuilplaatsen en pakhuizen vernietigd en is een groot aantal wapens, munitie, voedsel en levend materiaal in beslag genomen. .

De activiteiten van Yıldırım worden op een getrouwe en vastberaden manier voortgezet met de steun van onze mensen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen