Sincan OSB Yenikent Industrial Estate Road opengesteld voor verkeer

Sincan OSB Yenikent Industrial Estate Road opengesteld voor verkeer
Sincan OSB Yenikent Industrial Estate Road opengesteld voor verkeer

De inwoners van de hoofdstad ontmoeten één voor één de transportprojecten van de burgemeester Mansur Yavaş van Ankara. Metropolitan Municipality, dat belangrijke projecten heeft geïmplementeerd die het verkeer van de hoofdstad ontlasten en veilig rijden met nieuwe wegen, kruispunten en onderdoorgangen mogelijk maken, heeft onlangs de weguitbreidingswerken van de Sincan Organized Industrial Zone (OIZ) -Yenikent Industrial Site voltooid.


Met de opening van de 4 meter lange weg voor het verkeer, werd de retourvlucht van Akköprü naar de afrit van Yenikent de Fatih Sultan Mehmet Boulevard (Istanbul Road) met 4 rijstroken. Burgemeester Yavaş zei: “Er is al jaren een verkeersopstopping op de Sincan OSB-Yenikent weg en er werd mensenlevens in gevaar gebracht. We hebben ons werk voltooid, we hebben onze weg geopend naar service. "Het volgende is de kruising met het niveau van de Başer Crossroad-Ayaş Road-verbinding."

Mansur Yavaş, burgemeester van Ankara Metropolitan Municipality, maakt het verkeer van Başkent veiliger met de nieuwe wegen, kruispunten en onderdoorgangsprojecten die het heeft gerealiseerd in het centrum en de districten.

Burgemeester Yavaş, die de kapitalisten een voor een samenbrengt met nieuwe transportprojecten en zegt dat de projectprioriteiten 'menselijk leven en menselijke gezondheid' zijn, voegt elke dag een nieuwe toe aan de lopende activiteiten. De Metropolitan Municipality heeft eindelijk de ronde wegverbreding van 4 meter (4 km) tussen Sincan OIZ Junction en Yenikent Industrial Site Interchange voltooid, die het verkeer in Ankara zal ademen.

PRESIDENT YAVAŞ: "HET MENSELIJKE LEVEN WAS IN RISICO, WIJ HEBBEN DE WEG VAN 4 LANDEN VOLTOOID EN GEOPEND"

Burgemeester Yavaş vestigde de aandacht op het belang van veilige wegwerkzaamheden via accounts op sociale media en bracht het goede nieuws van een nieuw kruispunt met meerdere verdiepingen. Hij sprak de inwoners van de hoofdstad toe met de volgende woorden:

“De weg Sincan OSB-Yenikent kampt al jaren met verkeersopstoppingen, waardoor mensenlevens in gevaar komen. We hebben ons werk voltooid, we hebben onze 4 duizend meter lange 4-baans retourweg geopend. Vervolgens gaan we werken aan de kruising met meerdere verdiepingen van de Başer Crossroad-Ayaş Road-verbinding. "

Het directoraat Wetenschapszaken van de Metropolitan Municipality begon, na de verklaringen van burgemeester Yavaş, te werken voor het kruispunt met meerdere verdiepingen (Başer Junction) dat moest worden gebouwd op de verbinding van de weg Devrimciler Caddesi-Ayaş. Het Department of Science Affairs, dat het kruispunt met twee bruggen aan de Türk Kızılay Caddesi heeft voltooid, zal binnenkort aan Etimesgut İstasyon Caddesi beginnen.

COMFORTABEL EN VEILIG TRANSPORT OP DE WEG MET 4 RIJDEN

De route tussen Sincan OIZ Junction en Yenikent Industrial Site Junction, waar de Metropolitan Municipality Department of Science Affairs-teams in augustus begonnen, werd in korte tijd opengesteld voor verkeer.

Met de voltooiing van de weguitbreidingswerken, werd de Fatih Sultan Mehmet Boulevard (Istanbul Road) 4 rijstroken van Akköprü naar de afrit Yenikent. Met de transportprojecten die door president Yavaş zijn geïmplementeerd, zal comfortabel en veilig transport in Başkent zowel brandstof besparen als de nationale economie winnen.

DOEL: VOORKOM DE ONGEVALLEN DOOR VERKEERSSTROMING TE BIEDEN

Terwijl de werken die door de Metropolitan Municipality zijn geïnitieerd om een ​​einde te maken aan de verkeersdichtheid van Ayaş Road, stap voor stap vorderen, gaan de inwoners van Başkent; Er zullen vanaf nu geen files meer zijn in de richting van Ayaş, Güdül en Beypazarı.

De Metropoolgemeente, die door de ononderbroken verkeersstroom ongevallen wil voorkomen, zal ook het verkeer in de regio in hoge mate ontlasten. Buurtbewoners en handelaars, die al jaren last hebben van het verkeer, verklaarden dat ze niet uren in het verkeer zullen wachten nadat de weg is geopend en deelden hun gedachten met de volgende woorden:

  • Kemal Doli: “Ik woon al 16 jaar in Yenikent. Met de investeringen in infrastructuur en bovenbouw die in Yenikent zijn gedaan, stegen beide vaste prijzen en veranderde het gezicht van Yenikent. Ik had niet gedacht dat een dergelijke dienst in Yenikent zou plaatsvinden. Dit is een van de mooiste wijken van Ankara geworden. We zijn erg blij, erg blij. Mansur President heeft een volledige openbare dienst verricht zonder enige discriminatie. We danken hem hartelijk voor de diensten die hij hier heeft gebracht. "
  • Harun Taşpınar: “Ik woon in Yenikent. We hadden een weg als een snelweg die uit 8 rijstroken bestond. Studies gaan verder op andere wegen. Daar zijn wij zeer tevreden over. Als taxichauffeur bedanken we de Metropolitan Municipality. "
  • Koray Yuksel: “Het feit dat de weg soepeler is, is een factor die verkeersongevallen voorkomt. We hadden problemen in de ochtend- en avonduren. Met de huidige service behoren alle verkeersopstoppingen tot het verleden. "
  • Hakan Arun: “Ik woon al 7 jaar in Yenikent. De verkeersdichtheid is evenredig met de bevolkingsgroei toegenomen. Elke keer als er een ongeval was of een kleine autopech op deze weg, hadden we grote problemen. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen. "
  • Ramadan Taskin: “Ik werk als chauffeur van een minibus in Sincan. De weg naar Yenikent was een groot voordeel voor de regio door het verkeer te ontlasten. De weg, die vroeger 2 vertrekken en 2 aankomsten was, is nu ingedeeld als 4 vertrekken en 4 aankomsten. We willen onze president, de heer Mansur Yavaş, bedanken en wensen hem veel succes in zijn werk. "

De teams van het Departement Wetenschapszaken zullen in korte tijd ook de bestrating- en verlichtingswerken in de regio afronden.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen