Overtochten worden gemakkelijker op Serdivan Sebahattin Zaim Boulevard

Overtochten worden gemakkelijker op de Serdivan Sebahattin Boulevard
Overtochten worden gemakkelijker op de Serdivan Sebahattin Boulevard

President Ekrem Yüce, die de lopende werkzaamheden in het project onderzocht, dat een nieuw alternatief zal zijn voor de passages van Sebahattin Zaim Boulevard naar Serdivan, zei: “Onze teams werken intensief aan het project dat zal verdubbelen tussen Hasır Street en Süleyman Binek Street. We hebben ook de angsten van de brug, die 25 meter lang en 18 meter breed is, voltooid. Ik hoop dat we het snel zullen afronden. Veel succes ”, zei hij.


Burgemeester Ekrem Yüce, burgemeester van de gemeente Sakarya, deed onderzoek in het project, dat een nieuw alternatief zal zijn voor overgangen van Sebahattin Zaim Boulevard naar Serdivan. Terwijl de brug gebouwd voor oversteekplaatsen voor voertuigen en voetgangers ten einde loopt, blijven de teams intensief werken aan het werk dat de afstand tussen Hasır Street en Süleyman Binek Street in een verdubbeling zal veranderen. Burgemeester Ekrem Yüce, die informatie ontving van de plaatsvervangend secretaris-generaal, Ali Oktar, over het laatste punt van het project, verklaarde dat ze de verkeerscongestie die van tijd tot tijd op het zomerknooppunt met het project optreedt, zullen voorkomen en dat de werken snel zullen worden voltooid.

Alternatieve overgang

Burgemeester Yüce verklaarde dat de vrees voor de brug met een lengte van 25 meter en een breedte van 18 meter voorbij is en verklaarde dat de werken aan de bovenbouw aan de Hasırstraat ook intensief doorgaan en zei: `` We zullen de 900 meter lange slagader in een verdeelde weg dragen en toegang bieden tot de Süleyman Binekstraat. Met hulp van SASKI hebben we de infrastructuur van de regio vernieuwd. Nu nemen we de nodige stappen in de bovenbouw van de slagader. Als het werk van onze teams is voltooid, hoop ik dat we een nieuw alternatief zullen creëren voor Serdivan-oversteekplaatsen vanuit de Yenikent-regio, en dat we het aantal voertuigen dat gebruikmaakt van de Summer Crossroad zullen verminderen. Ik wens mijn teamgenoten veel gemak en ik hoop dat het project gunstig zal zijn voor onze stad en regio ”.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen