'Seizoen V: Legacy of Fıre' staat nu op Conqueror's Blade

'Seizoen V: Legacy of Fıre' staat nu op Conqueror's Blade
'Seizoen V: Legacy of Fıre' staat nu op Conqueror's Blade

Seizoen V Exotic New Territory voegt beloningen, vuureenheden en meer toe!


My.Games kondigt met trots de release aan van seizoen V: Legacy of Fire, de nieuwste uitbreiding van het populaire middeleeuwse MMO Conqueror's Blade! Dit nieuwe seizoen is geïnspireerd op de machtige periode van het Byzantijnse rijk; Het nodigt krijgsheren uit om op expedities door Anatolië te beginnen om vergeten verhalen uit het verleden te ontdekken, krachtige vurige eenheden te rekruteren en speciale seizoensbeloningen vrij te spelen. Met seizoen V is het voor spelers gemakkelijker dan ooit om aan de strijd deel te nemen, dankzij de vernieuwde trainingen en de gloednieuwe Empiros (EU4) server, die een gelijk speelveld creëert.

De sintels van oorlog branden feller - profiteer van de brute kracht van de vlam en buig deze landen in vorm, want een nieuw tijdperk van verovering is begonnen! Seizoen V: Legacy of Fire-functies:

Ontdek de gloednieuwe Anatolische regio

Reis naar het verre verleden en zie hoe het koninkrijk Empiros en hun grote militie, de Simaki Brotherhood, een gedoemde operatie lanceren in Anatolië. Alle spelers beginnen seizoen V in nieuwe landen en verkennen uiteindelijk deze verbluffende nieuwe regio. Deze eerste zone is geïntroduceerd sinds de lancering van Conqueror's Blade en biedt het theater voor de tweewekelijkse Territory Battles, waar spelers kunnen vechten om controle over het land.

Vooruitgang in een gloednieuwe seizoenscampagne

Spelers; Hij zal vechten met tijd en vlammen terwijl hij een seizoenscampagne begint vol uitdagingen en beloningen. De oorlog zal eindigen met een massale aanval op Reginopolis, de hoofdstad van Anatolië en het toekomstige hoofdjuweel van een groot rijk.

Ontketen Hellfire met twee nieuwe eenheden

Het is veel gemakkelijker om de vlammen van gevechten aan te wakkeren met twee nieuwe eenheden die tijdens seizoen V worden ontgrendeld. Deze krijgers gebruiken wapens geladen met hellevuur, een bijtende vloeistof die is ontwikkeld door alchemisten in het koninkrijk Empiros. De Zikalian Militia is een effectieve verdedigingsmacht die wegwerpbare aarden granaten gebruikt, die een vurig afschrikmiddel zijn voor aanvallers tijdens belegeringsoorlogen. Spelers kunnen ook de Sifanoris rekruteren, een imposante strijdmacht bewapend met handbediende vlammenwerpers. Ze hebben gezworen het geheim van de aard van Hellfire te bewaren en zullen vechten door hun tanden op hun tenen te zetten om te voorkomen dat ze levend worden gepakt.

Word lid van de gelederen van de Simaki-broederschap

Extra versterkingen kunnen worden opgeroepen als favoriete eenheden van fans worden gepromoveerd tot de rangen van de Simaki Brotherhood! Simaki Yigitler is een eliteregiment gebaseerd op Spear Sergeants, terwijl Simaki Paladins de fakkel erven van de Musketeers. Basiseenheden kunnen worden geüpgraded naar een andere moeilijkheidsgraad via seizoensclaims.

Ontketen epische nieuwe beloningen

Naarmate spelers hoger worden, verdienen ze speciale beloningen met meer dan 100 beloningsniveaus met de Battle Pass van seizoen V. In het eerste level van de Battle Pass ontgrendelen spelers het nobele Vigla Guardian Hero Ornament en zetten ze het slagveld in brand, terwijl ze steeds indrukwekkender beloningen ontvangen, waaronder de Vardariot Unit en Horse Decorations, vier nieuwe Emotion Icons en het machtige Strategos Hero Ornament.

Vernieuwde klassieke cosmetica en nieuwe wapenskins om te verzamelen

Spelers kunnen ook Hero Tokens van de Battle Pass verzamelen en deze gebruiken voor 11 nieuwe wapenskins die de Brotherhood of Simaki waardig zijn in de Seasonal Store. Met seizoen V toegevoegde bekers kunnen ook worden verdiend en gebruikt om vernieuwde klassieke cosmetica te verkrijgen! Met Goblets kunnen spelers nieuwe versies krijgen van de favoriete Hero Ornaments, Horse Ornaments en wapenskins die niet meer beschikbaar zijn sinds seizoen I.

Rage met de vlammen van de geschiedenis in seizoen V: Legacy of Fire, nu beschikbaar als gratis update voor Conqueror's Blade. Bekijk voor meer informatie over deze update de nieuwste patch-opmerkingen en ontdek het verhaal van seizoen V.

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties