Samulaş HES-codetoepassing start!

Samulaş HES-codetoepassing start!
Samulaş HES-codetoepassing start!

De Samsun Metropolitan Municipality nam de eerste stap na de waarschuwingen van de Samsun Provincial Hygiene Board


Samsun Metropolitan Municipality nam de eerste stap na de circulaire die het ministerie van Binnenlandse Zaken op 30 september aan 81 stuurde en de waarschuwingen van de provinciale hygiëneraad van Samsun.

Samsun Metropolitan Municipality besloot de HEPP-code te definiëren voor de Samkart die wordt gebruikt in het openbaar vervoer, in navolging van de waarschuwingen van de Provinciale Hygiëneraad van 18 oktober en de instructies over de integratie van de HES-code in de transportkaarten.

President Demir legde uit dat de overgangsperiode is begonnen met de HEPP-code in het transport en zei: “We zetten de eerste stap van een gezonde en veilige reis door de HES-code voor uw Samkarts te definiëren die u gebruikt wanneer u in onze voertuigen voor openbaar vervoer stapt. Alle Samkarts worden persoonlijk. Zo kan onmiddellijk een aanvraag worden gedaan door de gepersonaliseerde kaarten te combineren met de HES-code. Geen mobiele applicatie om HES-code te definiëren? www.samulas.com.t is ve wwww.samsun.bel.tr 'Je kunt het vanaf het adres doen.'


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties