SAMULAŞ implementeert de HES-code in voertuigen voor openbaar vervoer

Overgangsperiode met HES-code in SAMULAŞ-voertuigen voor openbaar vervoer
Overgangsperiode met HES-code in SAMULAŞ-voertuigen voor openbaar vervoer

SAMULAŞ General Manager Enver Sedat Tamgacı riep kaarthouders op om HES-codes te definiëren voor SAMKART's die worden gebruikt in voertuigen voor openbaar vervoer.


SAMULAŞ biedt de transportinfrastructuur in Samsun en heeft het HEPP-codequeryproces geïntegreerd, dat verplicht is geworden in voertuigen voor openbaar vervoer, door de technologische infrastructuur te verbeteren.

SAMULAŞ General Manager Enver Sedat Tamgacı zei dat het integratieprotocol is ondertekend als resultaat van de onderhandelingen met de relevante eenheden van het ministerie van Volksgezondheid en dat burgers hun kaart zo snel mogelijk moeten bijwerken. Vanaf deze datum zullen elektronische OV-kaarten van abonnees van wie de HES-codes niet zijn gedefinieerd, worden gesloten voor gebruik. Met de applicatie worden de kaarten van de burgers in de risicogroep automatisch geblokkeerd. "Ik wil u eraan herinneren dat de praktijk die wordt toegepast om het risico op besmetting te verminderen en om veilig met het openbaar vervoer te reizen, van vitaal belang is."

Tamgacı zei ook dat in het kader van de integratie vanaf 2 oktober 31.10.2020 wegwerptickets voor XNUMX ritten uit de verkoop worden gehaald en dat burgers die het openbaar vervoer zullen gebruiken SAMKART moeten hebben.

HOE DE HES-CODE TE DEFINIËREN

SAMKART-abonnees om HES-code te definiëren http://www.samsun.bel.tr, http://www.samulas.com.tr ve http://www.akillibiletim.com Ze moeten hun transacties starten op de HES Code Definition-pagina door een van hun adressen in te voeren. Vervolgens moeten velden zoals TR ID-nummer, kaartnummer, HES-code, telefoonnummer worden ingevuld. In de sectie Vervoerskaartnummer moet het 8-cijferige kaartnummer op de vervoerskaarten of de eerste 8 cijfers van het kaartnummer op de oplaadbonnen die worden gegeven na het laden van het saldo in het relevante vak worden ingevoerd. Nadat deze transacties zijn voltooid, wordt de HEPP-code gedefinieerd in SAMKART.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties