Samsung hostte C & T bij Kardemir Factory

Samsung hostte C & T bij Kardemir Factory
Samsung hostte C & T bij Kardemir Factory

Samsung C & T-bedrijf, een van de toonaangevende handelsbedrijven ter wereld, bezocht Kardemir. De volgende verklaringen werden gebruikt in de verklaring van het bedrijf over dit onderwerp: “In het kader van de ontwikkeling van nieuwe markten en de exportinspanningen van ons bedrijf, hebben we Samsung C & T, een van 's werelds toonaangevende internationale handelsbedrijven, in onze fabriek gehost.


Samsung C & T Turkije heeft de inaugurele bijeenkomst van kantoorbezoeken gerealiseerd, voornamelijk staalsoorten met toegevoegde waarde, coils, SBQ en profiel werden geïnterviewd over onze producten. Bovendien werden onze spoor- en wielproducten, die we de enige fabrikant in ons land zijn, gepromoot.

De huidige ontwikkelingen op de wereldmarkt voor staal werden ook besproken tijdens de vergadering, waar ook onze algemeen directeur Necdet Utkanlar en onze plaatsvervangend algemeen directeur verkoop en marketing Zafer Demirtaş aanwezig waren. Gezien het pandemische proces waarin we ons bevinden, werden ideeën uitgewisseld over de omstandigheden die onze industrie de komende jaren te wachten staan. Na de bijeenkomst, waarin de toekomstige samenwerkingen van Kardemir A.Ş. en Samsung C & T werden besproken, werd het bezoek voortgezet met een excursie. De excursie die plaatsvond in het kader van de pandemieregels die ons bedrijf ontving, was ons eerste commerciële bezoek tijdens het pandemieproces.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties