Het Samsun Sarp-spoorwegproject zal de toekomst van de Zwarte-Zeeregio bepalen

Het Samsun Sarp-spoorwegproject zal de toekomst van de Zwarte-Zeeregio bepalen
Het Samsun Sarp-spoorwegproject zal de toekomst van de Zwarte-Zeeregio bepalen

De voorzitter van de Kamer van Koophandel en Industrie van Giresun, Hasan Çakırmelikoğlu, vestigde de aandacht op het belang van het Samsun Sarp-spoorwegproject.


President Çakırmelikoğlu wees erop dat de regio serieuze investeringen heeft in lucht-, land- en zeetransport en zei: “We zien dat het onvermijdelijk is om de spoorlijn aan te leggen, die zal bijdragen aan de economische en sociale ontwikkeling van de centrale en oostelijke Zwarte Zee-regio, parallel aan de kust in oost-west richting. Dienovereenkomstig moet het multifunctionele gebruik van de spoorlijn van Samsun naar Sarp, dat zich in de planningsfase bevindt, worden opgenomen in de prioriteitscriteria. Turkije ten noorden van Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize en Artvin, aangezien het rechtstreeks verbinding maakt met de provincies, zouden regio's die in het achterland van de provincie in korte tijd achterblijven, in de transportlijn worden opgenomen. Het gemeenschappelijke kenmerk van onze regio is de regio die de meeste migratie in Turkije heeft.

De belangrijkste reden hiervoor is dat de investeringsmogelijkheden beperkt zijn en daarmee de werkgelegenheid beperkt. Het project zal een belangrijke bijdrage leveren aan onze regio bij het oplossen van economische, sociale en milieuproblemen, met name werkgelegenheid, met goederenvervoer en hogesnelheidstreinen. Met het Samsun-Sarp-spoorwegproject is de heropleving van toerisme en handel in de provincies van de Zwarte-Zeeregio onze primaire verwachting. Door te zorgen voor de verbinding Samsun-Batumi, de Zwarte Zee, een van de belangrijke overgangspunten tussen Azië en Europa, zal het grootste logistieke tekort worden weggenomen en zal onze regio een belangrijke positie verwerven in het bereiken van de Centraal-Aziatische markt dankzij de spoorlijn die zich uitstrekt tot Sarp. zei.

Verwijzend naar het feit dat de spoorlijn een belangrijk vervoermiddel is in het toerisme, benadrukte Çakırmelikoğlu dat met deze investering meer mensen de natuurlijke schoonheid van de regio zullen bereiken.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties