Speciale dag envelop van PTT AŞ over Dag van de Republiek

Speciale dag envelop van PTT AŞ over Dag van de Republiek
Speciale dag envelop van PTT AŞ over Dag van de Republiek

De speciale dag-envelop met het thema "Dag van de Republiek" door Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) werd op 29 oktober 2020 in omloop gebracht.


De speciale dagenvelop met het thema "Dag van de Republiek", die op 29 oktober 2020 in omloop wordt gebracht, voor een prijs van 5,00 TL; http://www.filateli.gov.tr adres, filatelie mobiele applicatie en PTT-werkplekken evenveel als het aantal abonnees.

Om de bescherming van de volksgezondheid als gevolg van de coronavirus-epidemie te ondersteunen, om drukte op PTT-werkplekken te voorkomen en om klanten in staat te stellen filatelistische transacties uit te voeren voordat ze naar PTT-werkplekken komen; Klanten die de speciale dagenvelop aanvragen die op 29 oktober 2020 te koop wordt aangeboden met een postzegel, http://www.filateli.gov.tr Als het product binnen 6 maanden na de circulatiedatum is gekocht, kan het met postzegel worden verzonden.

Aan speciale datumstempels en postzegelverzoeken van klanten voor filatelistische producten (als ze voldoen aan de Philatelic Business Procedure) wordt voldaan als deze binnen 29 maanden vanaf 2020 oktober 3 bij PTT AŞ worden ingediend.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties