President Hürriyet en zijn team onderzochten het Mysia Roads-project

President Hürriyet en zijn team onderzochten het Mysia Roads-project
President Hürriyet en zijn team onderzochten het Mysia Roads-project

İzmit Burgemeester Av. Fatma Kaplan Hürriyet ging naar Bursa om het Mysia Roads, Nature, History and Cultural Routes Project van de gemeente Nilüfer te onderzoeken


Burgemeester van Izmit Fatma Kaplan Hürriyet blijft werken binnen het bereik van de Euraziatische weg, die begint vanuit Bari in Italië en zich uitstrekt van Izmit tot het district Demre in Antalya, en de Culturele Route van Tolerantie, beginnend vanuit Izmit en eindigend in Iznik, Bursa. In deze richting gingen burgemeester Hürriyet en zijn team naar Bursa om het Mysia Roads, Nature, History and Culture Routes Project van de gemeente Nilüfer te onderzoeken om bij te dragen aan hun bestaande projecten. Tijdens de beoordeling van het project werden burgemeester Hürriyet en zijn team vergezeld door de plaatsvervangend burgemeester van de gemeente Nilüfer Zafer Yıldız en de manager culturele en sociale zaken Nejla Aslan.

Hij wisselde ideeën uit

Burgemeester Hürriyet werkt eraan om de duizenden jaren historische structuur van Izmit te onthullen en blijft geïnspireerd raken. In dit verband heeft burgemeester Hürriyet, die naar Bursa ging om het Mysia Roads, Nature, History and Culture Routes Project van de gemeente Nilüfer te onderzoeken, examens afleggen in Misi Village, het startpunt van de culturele route. Bij het bezoeken van kunstateliers en musea in Misi Village vol natuurlijke schoonheden, wisselden burgemeester Hürriyet en zijn team ideeën uit over de Road to Tolerance- en Eurasian Road-projecten die ze in Izmit zullen realiseren.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties