Ouderen en gehandicapten Denizli-kaart Visa-periode en HEPP-integratie

Ouderen en gehandicapten Denizli-kaart Visa-periode en HEPP-integratie
Ouderen en gehandicapten Denizli-kaart Visa-periode en HEPP-integratie

De visumperiode is begonnen voor andere houders van een “Denizli Card”, die 65 jaar en ouder zijn, gehandicapt zijn en profiteren van gratis vervoer vanwege hun wettelijke rechten, die de Denizli Metropolitan Municipality in gebruik heeft genomen in het stadsbusvervoer. Terwijl de laatste visumdatum werd aangekondigd als 30 november, werd er gezegd dat de kaarten ook zouden worden geïntegreerd met de HES-code, dus burgers zouden met de HES-code moeten komen.


De visumperiode is begonnen voor de kaarten van ouderen, gehandicapten en andere houders van een Denizli-kaart van 65 jaar en ouder, die profiteren van gratis vervoer vanwege hun wettelijke rechten, die Denizli Metropolitan Municipality gratis biedt voor stadsvervoer. In deze context is aangekondigd dat burgers van 65 jaar en ouder die recht hebben op de gratis Denizli Card en gehandicapte burgers, evenals andere Denizli Card-houders die vanwege hun wettelijke rechten gratis gebruikmaken van busvervoer, zoals leden van de pers, hun kaartvisum moeten hebben tot 30 november 2020. Er werd aangekondigd dat houders van een Denizli-kaart van 65 jaar en ouder die een visum zullen hebben, hun visa kunnen afgeven door een officieel document te tonen, zoals een identiteitsbewijs, rijbewijs, en houders van gehandicapte kaartrechten met hun identiteit en geldige rapporten.

Ouderen en gehandicapten Denizli Card geeft aandacht

Hoewel wordt vermeld dat% 40 en meer dan% uitgeschakelde fotokopieën (gestempeld als origineel) en 1-pasfoto's zijn vereist om de Denizli-kaart met gratis handicap te verwijderen, 65-kopieën van 1-kopieën (ID, rijbewijs ...) en 1-kopieën met ID-informatie voor ouderen. pasfoto vereist. De pasfoto's moeten binnen de laatste 6-maand worden genomen.

Waar worden de procedures voor de integratie van visa en HES-codes uitgevoerd?

Visumprocedures van de relevante burgers behoren tot Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc .; Governorate Station (voormalige particuliere administratie) Card Filling Center, Bayramyeri Square Card Filling Center, Denizli Metropolitan Municipality Building Card Filling Center, Bus Station Card Filling Centre en Pamukkale University (PAU) Hospital Card Refilling Centre. Er is aangekondigd dat houders van een Denizli Card die tot 30 november 2020 geen visumprocedure hebben gevolgd, hun kaarten pas kunnen gebruiken als ze de visumprocedure hebben.

Hoe krijg ik een HES-code?

Terwijl de laatste visumdatum van de kaarten werd aangekondigd als 30 november 2020, werd er vermeld dat de kaarten ook zouden worden geïntegreerd met de HES-code, dus burgers zouden met de HES-code moeten komen.

  • HES Code zoeken wordt gedaan via e-overheid. Op de pagina die wordt geopend, wordt op de knop Nieuwe HES-code geklikt. De persoon aan wie de HES-code wordt geproduceerd, wordt geselecteerd en voortgezet. De naam en geldigheidsduur van de HES-code worden bepaald. HES-codegeneratie is voltooid.
  • Het wordt ingevoerd in het gedeelte "HES-codetransacties" op de mobiele applicatie Hayat Eve Sığar. Klik op de knop "HEPP-code genereren". CODE gebruikstijd is geselecteerd en CODE is aangemaakt.
  • Schrijf HES en laat een spatie tussen hen in en schrijf het TR ID-nummer, de laatste 4 cijfers van het TR ID-serienummer en de Sharing Time (als het aantal dagen) en stuur het als een kort bericht (sms) naar 2023.

sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties