Nostalgische tram komt naar Aliağa!

Nostalgische tram komt naar Aliağa!
Nostalgische tram komt naar Aliağa!

De burgemeester van Aliağa, Serkan Acar, had een ontmoeting met de burgemeester van Tunç Soyer, de burgemeester van İzmir Metropolitan Municipality, en vroeg om een ​​samenwerkingsvoorstel en goedkeuring voor enkele projecten die in Aliağa zouden worden gehouden. Aliağa burgemeester Serkan Acar, die Soyer ontmoette op uitnodiging van İzmir Metropolitan Mayor Tunç Soyer in het kader van zijn ontmoetingen met de burgemeesters, legde de projecten uit die in Aliağa zouden worden uitgevoerd aan de burgemeester Soyer en de Metropolitan Bureaucrats.


“We werken op allerlei manieren samen. Of we wachten alleen op goedkeuring voor projecten die onder haar gezag van de Metropolitan vallen. "

Burgemeester Serkan Acar van Aliağa legde de projecten van de gemeente Aliağa in detail uit aan burgemeester Soyer en zijn team met een presentatie van 1 uur. Burgemeester Acar zei dat de gemeente Aliağa over de middelen en kennis beschikt om de projecten uit te voeren: “Sommige van onze projecten vallen echter volgens de wet onder de jurisdictie van İzmir Metropolitan. We moeten deze projecten zo snel mogelijk doen. Aliaga voor onze burgers is moderner, ruimer en een voorbeeld voor Turkije kan een stad transformeren. Als gemeente Aliağa hebben we middelen voor deze projecten. We hebben daar geen problemen. We willen geen ladingen naar de Metropolitan brengen. We zijn klaar voor allerlei vormen van samenwerking. Of we wachten gewoon op goedkeuring van de Metropolitan voor onze projecten die onder zijn jurisdictie vallen. " zei.

President Serkan Acar beschrijft de projecten in detail

Aliağa burgemeester Serkan Acar, in zijn 1 uur durende Aliağa Projects-presentatie, "Verkeerscirculatie- en transportregelgevingsproject in Aliağa's nieuwe wijk, cultuur en Kurtuluş-buurten", "Aliağa Nostalgic Tram Line Project", "Aliağa City Center Revitalization Project", "Underground Semi Hij legde in detail het "Automatic Parking Project", "Aliağa Beach Urban Design Project", "Naval Museum", "Open Air Museum" "Yacht Harbor" "Ancient Cities Promotion Center" uit. Burgemeester Serkan Acar zei dat Aliağa een zich snel ontwikkelende stad is met een dynamische bevolking en een levendige economie, en zei dat het noodzakelijk is om parkeerterreinen en commerciële gebieden te creëren in het centrum van de stad die het moderne, ruime en sociale leven nieuw leven inblazen en het verkeersprobleem verminderen met stedelijke transformatieprojecten.

Ondergrondse parkeergelegenheid en een moderne look aan het democratieplein

Burgemeester Acar zei dat ze ruime woon- en commerciële gebieden hadden gepland rond het Aliağa Democracy Square, landschapsarchitectuur en een grote en moderne parkeerplaats onder het plein, en dat het plein als geheel een moderne structuur zou hebben en zei: "Dit project past bij onze stad en lost het parkeerprobleem op, wat een grote behoefte is. Als gemeente Aliağa staat onze bron klaar. Volgens de Metropolitan-wet is de bevoegdheid om parkeerplaatsen te bouwen echter in de Metropolitan. We kunnen dit project doen in samenwerking met de gemeente Aliağa en de gemeente İzmir Metropolitan. Als u de gemeente Aliağa de bevoegdheid geeft om parkeergelegenheid en andere regelingen te treffen, kunnen wij het project uitvoeren. Aliağa groeit echter erg snel. Onze stad, onze landgenoten, hebben deze investering zo snel mogelijk nodig, we hebben niet eens 1 dag om te wachten. We moeten het project zo snel mogelijk starten. Onze inwoners van Aliağa verwachten dit van ons ”, zei hij.

Het vervoersmasterplan zal het verkeersprobleem in Aliağa beëindigen

Burgemeester Serkan Acar van Aliağa legde in zijn presentatie aan burgemeester Soyer en zijn team in de Metropolitan Municipality het "Verkeerscirculatie- en transportregelgevingsproject in nieuwe wijken, cultuur en Kurtuluş-buurten" uit, opgesteld door de gemeente Aliağa in detail op kaarten en presentatie. Burgemeester Serkan Acar merkte op dat het project de komende 30 jaar zal voldoen aan de behoeften van Aliağa en verklaarde dat het gezicht van Aliağa zal veranderen met stedenbouwkundige en wegtoepassingen, kruispuntarrangementen, verlichtingsprojecten en modern stadsmeubilair.

Nostalgische tram komt naar Aliağa

Aliağa burgemeester Serkan Acar verklaarde dat Aliağa een lange strand- en transportas in het stadscentrum heeft en deelde de details van het Nostalgische tramlijnproject dat door de gemeente Aliağa voor deze route was voorbereid met burgemeester Soyer. Burgemeester Serkan Acar zei dat de Aliağa Tram zal starten vanaf het İZBAN Aliağa Station en de Aliağa Municipality Indoor Sports Hall, Fatih Street, Government House, Zeytinli Park, Beach Band, Front Beaches-route zal volgen en Ağapark zal bereiken. President Serkan Acar verklaarde dat de tram zal worden geplaatst op een route die een nostalgisch en plezierig alternatief vereist, evenals een vervoersalternatief, en voegde eraan toe dat het 8 km en 15 stationsproject originaliteit en waarde zal toevoegen aan Aliağa. President Serkan Acar merkte op dat er fondsen werden verstrekt uit binnen- en buitenland voor het project, en dat dit project pas op goedkeuring wachtte van de Metropolitan, aangezien de transportautoriteit in de Metropolitan Municipality is gevestigd.

Project voor revitalisering van het stadscentrum van Aliağa

Aliağa burgemeester Serkan Acar deelde ook de details van het "Aliağa City Center Revitalization Project", opgesteld door de gemeente Aliağa in zijn Metropolitan presentatie. In het kader van het project zal het 50 jaar oude gebouwenbestand van het stadscentrum worden vernieuwd, het democratieplein, de woon- en commerciële gebieden zullen worden hersteld in de stad met een esthetisch en modern milieuactivistisch perspectief, een voetgangersverbinding tussen het strand en het stadsplein zal tot stand worden gebracht en de parkeerbehoefte van het stadscentrum zal worden hersteld. Hij zei dat hij zou worden ontmoet.

Stedelijk ontwerpproject Aliağa Beach

De burgemeester van Aliağa, Serkan Acar, deelde de details van het "Aliağa Beach Urban Design Project", voorbereid voor het strand van Aliağa, met de burgemeester van de grootstedelijke gemeente Tunç Soyer en zijn team. In zijn presentatie deelde president Serkan Acar veel details die in het project waren opgenomen, waaronder het Ancient City Promotion Center, het openluchtmuseum, de openluchtbioscoop, het marinemuseum, de bibliotheek, het openluchtmuseum, de jachthaven en de evenemententerrassen.

Evaluatie van de vergadering door voorzitter Serkan Acar

Bij de evaluatie van de bijeenkomst zei burgemeester Serkan Acar: “We hadden de gelegenheid om onze visieprojecten uit te leggen die waarde zullen toevoegen aan onze Aliağa, de kwaliteit van leven zullen verhogen, het transformeren in een nieuw levensconcept gericht op het sociale leven, milieu en cultuur, en problemen zoals verkeer en parkeren minimaliseren, aan de burgemeester van İzmir Metropolitan Municipality. Heel erg bedankt voor de uitnodigingen. We projecteren dat al onze projecten worden uitgevoerd met de eigen middelen van de gemeente Aliağa. Aangezien sommige van onze projecten echter binnen de jurisdictie van de Metropolitan blijven, willen we aan die projecten meewerken of onze projecten zo snel mogelijk realiseren door goedkeuring van de Metropolitan te krijgen. Alles wat hier gedaan moet worden, is voor een betere Aliağa. Elk te bouwen project zal een positieve invloed hebben op de levens van iedereen die in Aliağa woont. Het was een productieve en mooie bijeenkomst. De heer Metropolitan Mayor verklaarde dat hij zijn best zal doen voor ondersteuning en samenwerking bij projecten. "Veel succes aan onze Aliağa".

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties