Verklaring luchthaven Yenişehir door de gemeenteraad van Bursa

Verklaring luchthaven Yenişehir door de gemeenteraad van Bursa
Verklaring luchthaven Yenişehir door de gemeenteraad van Bursa

Verklaring van de voorzitter van de gemeenteraad van Bursa, Şevket Orhan, over het gebruik van de luchthaven Yenişehir;


“Vluchten zijn gestopt op alle luchthavens in ons land vanwege de pandemie, waaronder Ağrı Ahmed-i Hani, Batman, Diyarbakır, Elazig, Erzincan, Erzurum, Hatay, Iğdır Şehit Bülent Aydın, Kars Harakani, Samsun, Şanlığivas Nuri, Trabzon, Van Ferit Nuri, Demiira De vierde grootste stad van ons land, de locomotiefstad van ons land met zijn ontwikkelde industrie en handelsvolume, werd niet gelanceerd op de Bursa Yenişehir International Airport in ons land, terwijl veel luchthavens, zoals luchthavens, na 1 juni opnieuw werden opgestart, wat we de nieuwe normaal noemen. binnenlandse en buitenlandse expedities alle luchthavens hebben nog steeds tijdgebrek, terwijl het voortzetten van onze luchthaven Akdeniz onze Bursa in Turkije een duidelijk onrecht is voor onze stad. In de pre-pandemische periode is het onze gemeenschappelijke wens om Bursa Yenişehir Airport opnieuw te activeren, waar vluchten worden geregeld naar 6 bestemmingen, namelijk Gaziantep, Muş, Diyarbakır, Erzurum, Trabzon en Ankara met een gemiddelde bezetting van 85-90%. Yenişehir Airport wordt momenteel gebruikt als alternatief voor vliegtuigen die niet kunnen landen op de luchthavens van Istanbul en Sabiha Gökçen, alleen vanwege training en ongunstige weersomstandigheden (vooral sterke wind).

De idle stop van deze gigantische luchthaven, die 5600 m² binnenlandse en internationale vluchten heeft, een jaarlijkse capaciteit heeft van 2.250.000 passagiers, een vrachtgebouw met een gesloten oppervlakte van 9460 m² en 115 koelcellen van elk 8 m³, en een parking van 10.000 m², doet ons allemaal verdriet. Laat het zo zijn: in plaats van terug te keren naar vluchten vóór de pandemische periode, zouden er veel nieuwe binnenlandse bestemmingen moeten worden toegevoegd en zouden studies moeten worden gestart voor internationale vluchten. Bursa heeft de dynamiek om deze luchthaven te exploiteren met zijn 3.000.000 inwoners en zijn commerciële potentieel en een goed geplande studie. Hoewel de algemene directie van de administratie van staatsluchthavens onder het ministerie van Transport en Infrastructuur, in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, andere luchthavens in ons land reactiveert, heeft het feit dat de internationale luchthaven Bursa Yenişehir tot dusverre niet is geopend, ons erg verdrietig gemaakt.

AnadoluJet, een ander THY-merk, vloog vanuit Bursa Yenişehir. Met de opening van de snelweg Gebze-Orhangazi-İzmir, zouden degenen die onze inwoners van Bursa daar naartoe willen leiden, zeggen dat Sabiha Gökçen Airport dichterbij komt en die er een gewoonte van willen maken, door te zeggen dat 'we hebben onze eigen luchthaven' de primaire taak van de stadsdynamiek van Bursa zou moeten zijn om Bursa Yenişehir Airport levend te houden en verder te brengen. "


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties