Nieuwe parkeerplaats in Darica Beach Park

Nieuwe parkeerplaats in Darica Beach Park
Nieuwe parkeerplaats in Darica Beach Park

Darıca Martyr Er Gökhan Hüseyinoğlu Beach Park, dat sinds de opening de aandacht van de burgers heeft getrokken, is een van de attractiecentra van Kocaeli geworden. Kocaeli Metropolitan Municipality bouwt een nieuwe parkeerplaats bij de ingang aan de westkant van het park, met als doel parkeerproblemen te voorkomen voor de burgers die naar het strandpark komen om te ontspannen met de groene en diepblauwe zee. Met het uitgevoerde werk zal het aantal parkeerplaatsen in het kustpark toenemen tot drie.

NIEUWE PARKING VOOR 303 VOERTUIGEN


Bij de werkzaamheden die worden uitgevoerd binnen het Department of Science, wordt de aanleg van een parkeerplaats uitgevoerd op een gebied van 4 duizend 300 vierkante meter in het westelijke deel van het kustpark. Voor de parkeerplaats werd 303 meter regenwaterproductie en 320 2 ton PMT-bestrating aangelegd, die een capaciteit zal hebben van 300 voertuigen.

THREE 500 TON ASFALT

In het kader van de parkeerplaats leggen de teams van de Metropolitan Municipality in totaal 500 ton asfalt op het gebied. In de parkeergarage waar ook de middenberm wordt gemaakt, komen er ook speciale parkeerplaatsen voor gehandicapte voertuigen.

HET ZAL DE DERDE PARKEREN ZIJN

Het strandpark Darıca heeft in de huidige staat twee parkeerplaatsen. Om parkeerproblemen voor burgers te voorkomen, vooral in de avonduren en in het weekend, wordt een derde parkeerterrein aangelegd.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties