Minister Ersoy onderzocht het Bolu Köroğlu-bergtoerisme-gebied

Minister Ersoy onderzocht het Bolu Köroğlu-bergtoerisme-gebied
Minister Ersoy onderzocht het Bolu Köroğlu-bergtoerisme-gebied

Minister van Cultuur en Toerisme Mehmet Nuri Ersoy: “Bolu bevindt zich op een zeer goed punt, zowel op het gebied van wintertoerisme als het toeristisch potentieel van 12 maanden. We moeten ze gewoon sneller evalueren, ze plannen in overeenstemming met de natuur en het milieu en ze meenemen naar het wereldtoerisme. "


Minister van Cultuur en Toerisme Mehmet Nuri Ersoy kwam naar Bolu op uitnodiging van Bolu-gouverneur Ahmet Ümit en afgevaardigden van de AK-partij Bolu in het kader van de onderzoeken om het toeristisch potentieel van Bolu te evalueren.

Minister Ersoy, die het Köroğlu-bergtoerisme voor het eerst per helikopter onderzocht, ontving een briefing in het Bolu-gouvernement, waar hij naar de stad kwam, over de activiteiten die werden uitgevoerd op het gebied van cultuur en toerisme en de planning van het toeristisch potentieel van de stad.

In een gesprek met Bolu-gouverneur Ahmet Ümit, AK-partij Bolu-plaatsvervanger Arzu Aydın en vertegenwoordigers van de sector, zei minister Ersoy in zijn persbericht: “Hoe kunnen wij, als Ministerie, het potentiële potentieel van de Bolu-regio vergroten, wij zullen als Ministerie aan deze kwestie werken. We zullen onze projecten voorbereiden en we streven ernaar ze in zeer korte tijd te implementeren. " zei.

Minister Ersoy wees erop dat het toeristisch potentieel van Bolu beter is dan veel andere bestemmingen die hij tot nu toe heeft bezocht:

“Bolu bevindt zich op een zeer goed punt in termen van zowel wintertoerisme als 12-maanden toeristisch potentieel. We moeten ze alleen sneller evalueren, ze plannen in overeenstemming met de natuur en het milieu en ze meenemen naar het wereldtoerisme. We zullen vanaf nu vaker naar Bolu komen. We zullen al deze plannen samen met de regionale vertegenwoordigers maken en proberen ze uit te voeren. "

Minister Ersoy verklaarde dat hij niet lang in Bolu zal kunnen blijven omdat hij een begrafenis in Istanbul zal bijwonen, en verklaarde dat ze binnen een maand terug zullen komen naar Bolu en zullen proberen de projecten waarover ze spraken zo snel mogelijk af te ronden en uit te voeren.

Na zijn uitleg aan minister Ersoy presenteerde Gerede-burgemeester Mustafa Allar gelooid rundleer, een riem en portemonnee van rundleer voor decoratieve doeleinden.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties