De Metro Istanbul Strongman Challenge Train Pulling Competition werd gehouden

De Metro Istanbul Strongman Challenge Train Pulling Competition werd gehouden
De Metro Istanbul Strongman Challenge Train Pulling Competition werd gehouden

Professionele atleten namen deel aan het Metro Istanbul Strongman Challenge Train Pulling Competition-evenement. Professionele atleet Bora Güner werd de winnaar van de wedstrijd door de trein van 33,5 ton 35.20 meter in 20 seconden te trekken. In de wedstrijd onder medewerkers van Metro Istanbul kwam het T1 Line-team op de eerste plaats.


De openingsevenementen van de M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey metrolijn, de eerste zelfrijdende metro van de Europese zijde, die binnenkort wordt geopend, zijn van start gegaan. Binnen deze scope; Metro Istanbul Strongman Challenge Train Drawing Competition werd gehouden op Tekstilkent Station.

Metro Istanbul en Turkije Powerlifting, Strongman en het eerste evenement georganiseerd in samenwerking met de Federation of Street Workout; Er werd een treintekenwedstrijd gehouden onder 5 teams van 8 personen, bestaande uit medewerkers van Metro Istanbul.

Trek de trein mankracht race voor de eerste keer in Turkije werd gemaakt en traditionele teams in de competitie gepland om elk jaar, in de trein op tijd van 2 minuten 33,5 ton vochten hevig om de meeste weg te trekken. De eerste prijs in de wedstrijd was T26, die de trein in 20 seconden 1 meter trok Kabataş-Bağcılar Tramlijn medewerkers kregen een marineblauw team. Alle deelnemers die deelnamen aan het evenement, waar een zware strijd werd beleefd, kregen een certificaat voor hun prestatie.

40 vrouwelijke deelnemers namen deel aan de treintekenwedstrijd, waaraan in totaal 2 mensen uit Metro Istanbul deelnamen. Arzu Özaydın en Betül Başoğlu op de M7-lijn behoorden tot degenen die de trein van 33,5 ton droegen. Zo reed hij in dezelfde teamcompetitie met de eerste treintrek van Turkije bij vrouwen en mannen.

BODY SHOW DOOR ATLETEN

Na de wedstrijd die onder de medewerkers was georganiseerd, namen nationale atleet Cenk Koçak en professionele sterke atleten Bora Güner, Efe Kömek, Mirza Toptaş en Oktay Akay deel. Professionele atleet Bora Güner pakte de eerste plaats door de trein in 35.20 seconden 20 meter te trekken in de wedstrijd waar kleurrijke beelden werden ervaren.

"WIJ ZULLEN DE METRO EEN LEEFRUIMTE MAKEN"

Özgür Soy, algemeen directeur van Metro Istanbul, verklaarde dat hij graag gastheer was van het evenement als de familie Metro Istanbul en herinnerde eraan dat de inwoners van Istanbul een belangrijk deel van hun dag in de metro doorbrachten. Benadrukkend dat deze tijd erg kostbaar is gezien het drukke tempo en de snelheid van het leven in Istanbul, zei Soy:

“Als Metro Istanbul is ons doel niet alleen om als operator metrodiensten aan te bieden, maar ook om onze stad verschillende ervaringen te bieden gedurende de tijd die ze bij ons doorbrengen en om van deze periode een zo aangenaam mogelijke reis te maken. We willen van de metro een levendige leefruimte maken. Dit evenement is een weerspiegeling van onze aanpak. Vanaf nu zullen we doorgaan met het organiseren van verschillende evenementen die iedereen zullen enthousiasmeren. We denken dat dit evenement de aandacht zal trekken van Generation Z, die een belangrijk onderdeel vormt van ons passagiersprofiel. "

WAT IS STRONGMAN?

Van vroeger tot nu hebben atleten sterke man-sporten beoefend door bewegingen uit te voeren zoals "Bent Press" (het gewicht op het lichaam heffen door te leunen), "LogPress" (een dikke boomstam boven hun hoofd optillen). Ze heffen hoge gewichten, maar ook het buigen van stalen staven, het breken van kettingen, enz. ze voerden verschillende shows uit door bewegingen toe te passen. Deze liften vereisten grote hoeveelheden pols-, hand- en peeskracht, evenals een buitengewone kracht van het centrale zenuwstelsel.

In de late 20e eeuw evolueerde de term "Strongman" om de mensen te beschrijven die in deze branche concurreren. Modernere krachtcompetities, waar atleten oefeningen vertonen zoals vrachtwagens trekken, grote banden draaien, hurken met hoge gewichten, worden nog steeds georganiseerd. De belangrijkste van deze competities zijn; De sterkste man ter wereld is de Arnold Strongman Classic en Giants Live Tour. Veel landen organiseren echter ook wedstrijden op nationaal niveau. In de afgelopen jaren is de belangstelling voor amateursport snel gegroeid en worden er over de hele wereld wedstrijden op lokaal niveau gehouden.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen