Mersin Metro Project werd finalist in 'Aec Excellence Awards

Mersin Metro Project werd finalist in 'Aec Excellence Awards
Mersin Metro Project werd finalist in 'Aec Excellence Awards

Mersin Metro Line-1 Project, dat burgemeester Vahap Seçer van de Mersin Metropolitan Municipality het visieproject van de stad op het gebied van transport noemt en waar al lang hard aan gewerkt is om het te implementeren, wordt elk jaar georganiseerd en is een van de meest prestigieuze project- en toepassingswedstrijden van de bouwsector, "AEC Excellence Awards 2020". en werd een "finalist" door bij de laatste 3 projecten te horen. Het project, dat veel belangstelling trok van gekwalificeerde en gerenommeerde bedrijven uit het buitenland, kondigde deze keer de naam van Mersin in de internationale arena aan op het gebied van design.

Metro Project haalde de finale in de meest prestigieuze wedstrijd van de bouwsector


Mersin Metro Line-1-project, waarvan het ontwerpwerk werd uitgevoerd door Prota Mühendislik, werd onlangs bekroond met een prekwalificatie-aanbesteding. Er werden 13 offertes ingediend met de deelname van veel bedrijven, waaronder binnen- en buitenlandse zakenpartners, aan de aanbesteding, die transparant live werd uitgezonden vanaf sociale media-accounts.

Mersin Metro Line-1-project, ontworpen met BIM, een ontwerptechnologie die de afgelopen jaren in de wereldlanden de voorkeur heeft in de bouwsector, slaagde erin om de finale te halen tussen 35 landen en 260 projecten die in deze categorie strijden. Het ontwerp, dat dankzij de BIM-technologie in zeer korte tijd is afgerond, maakt het mogelijk om mogelijke problemen op te lossen die tijdens de bouwfase kunnen optreden en minimaliseert zo de bouwkosten.

Project- en ontwerpstudies werden in slechts 8 maanden afgerond.

De project- en ontwerpstudies werden in een korte periode van 8 maanden afgerond in coördinatie met de projectbeheerseenheid van de Mersin Metropolitan Municipality Transportation Department Rail Systems Branch en Prota-ontwerpteams. Het project, met zijn esthetisch ontwerp en optimale technische oplossingen, werd zeer gewaardeerd door de jury en haalde de finale. Winnende projecten worden aangekondigd tijdens het evenement, dat op 17 november online zal plaatsvinden.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties