De aanbestedingen voor hogesnelheidstreinen in Mersin Adana Gaziantep gaan door

De aanbestedingen voor hogesnelheidstreinen in Mersin Adana Gaziantep gaan door
De aanbestedingen voor hogesnelheidstreinen in Mersin Adana Gaziantep gaan door

De 2020e Termijn Provinciale Coördinatieraad van 3, waar de algemene evaluatie van de publieke investeringsactiviteiten uitgevoerd in Gaziantep en de laatste status van de lopende projecten werden besproken, werd voorgezeten door gouverneur Davut Gül. Gouverneur Gül merkte op dat er hier in Gaziantep enorme investeringen zijn gedaan en zei dat er momenteel 511 projecten lopen.


Gouverneur Gül, die evaluaties maakte met de leden van de coördinatieraad tijdens de vergadering die begon met de presentaties van instellingen en organisaties in de grootstedelijke gemeente Onat Kutlar Hall, zei: `` De totale waarde van de lopende projecten is 18.524.054.000 TL, de totale uitgaven tot deze periode zijn 5.281.965.000 TL, de toelage voor 2020 is 2.450.649.000. XNUMX TL. Deze toelage is tegen het einde van het jaar volledig besteed ”.

Gouverneur Gül gaf informatie over de lopende werkzaamheden, van onderwijs tot gezondheid en vervoer, en zei: “Hoewel ons stadsziekenhuis vertraging heeft, gaat het door in zijn eigen proces. We hebben 7 ziekenhuizen in het stadsziekenhuis. Wanneer deze zijn voltooid, krijgt Gaziantep 7 extra ziekenhuizen. Onze gezondheidsinfrastructuur zal aanzienlijk worden versterkt. De luchthaven wordt in 2021 opgeleverd, met zowel het nieuwe terminalgebouw als de extra parkeerplaats voor de taxibaan. "Het terminalgebouw zal eerder worden voltooid en de taxibaan zal zes maanden later worden voltooid."

Hogesnelheidstrein Mersin-Adana-Gaziantep

Gouverneur Gül zei: “Het gedeelte van de hogesnelheidstrein Mersin-Adana-Gaziantep, dat ongeveer vijftien en twintig dagen geleden in de publieke opinie werd weerspiegeld, was gerelateerd aan de aanbesteding voor de bovenbouw, de aanbesteding voor de infrastructuur was al gedaan, de aanbestedingen zijn momenteel aan de gang. Deze worden ingevuld binnen hun eigen kalenderprogramma ”.

Gaziantep-Nizip-Karkamış-Nurdağı Wegenbouwwerken

Gouverneur Gül, die ook uitspraken deed over de wegenbouwwerkzaamheden in de provincies en districten, zei: “De weg Nizip-Gaziantep zal tegen het einde van dit jaar voltooid zijn, twee vertrekken en twee aankomsten. Birecik-gedeelte gaat verder na Nizip. Het is ook erg belangrijk in termen van het verbinden van de Nizip-Karkamış-weg met de douane. De constructie gaat verder als een verdeelde weg en heet asfalt. Begin 2022 is het na ongeveer anderhalf jaar helemaal klaar. De Nurdağı-weg stond vorig jaar in het programma, de projecten worden momenteel uitgevoerd en de aanbesteding voor deze weg zal binnen het volgende jaar worden gerealiseerd. Als dingen beginnen, worden ze vroeg of laat binnen een bepaalde kalender voltooid. Nogmaals, Gaziray, dat onze Metropolitan Municipality samen met het ministerie van Staatsspoorwegen en Transport heeft gemaakt, gaat snel vooruit, er is geen probleem. Ze maken samen met DSI drinkwater, ook daar is geen probleem mee. ”

opleiding

Gül verklaarde dat de helft van de 4 duizend klaslokalen die in aanbouw zijn in de National Education, voltooid zijn en in dienst zijn gesteld van burgers en studenten, zei Gül: “De bouw van tweeduizend klaslokalen gaat door, een aanzienlijk deel ervan zal binnen zes maanden voltooid zijn. In 2 zullen we nieuwe scholen hebben die worden opgenomen in het programma van het ministerie van Nationaal Onderwijs en de scholen die we gaan bouwen met de filantropen gaan van start. "Elke school en elk klaslokaal die wordt gebouwd, maakt ons in elk opzicht een beetje comfortabeler."

Masker, afstand, schoonmaakregels zijn van vitaal belang

Benadrukkend dat het belangrijk is voor burgers om aandacht te besteden aan maskers, afstand en reinheidsregels tijdens het pandemieproces dat de hele wereld en ons land treft, vervolgde Gül als volgt:

“We zitten in het pandemieproces, we hebben veel werk te doen in deze periode. Maar de belangrijkste taak is om ons personeel te beschermen. Als we ons personeel beschermen tijdens het zakendoen, zullen we onze burgers al beschermen. In dit opzicht zijn de schriftelijke circulaires en de instructies zeker en moeten ze zoveel mogelijk worden toegepast. Het is vooral belangrijk dat de ruimtes worden geventileerd, onze burgers zijn niet intensief op de kantoren en onze agenten zitten niet zonder masker met elkaar te praten. De kwestie van thee en koffie werd volledig weggenomen door de circulaire. Als overheidsfunctionarissen betekent dit dat we de pandemieregels zoveel mogelijk gehoorzamen op de plaatsen waar we werken, op de plaatsen waar we wonen en in ons gezinsleven, in feite betekent het onszelf in zekere zin beschermen.

Open aanbestedingsmethode bij aanbestedingen

Ten slotte verklaarde Gül, verwijzend naar de aanbestedingsmethode, dat de openbare aanbestedingsmethode wordt gebruikt bij de aanbestedingen en dat andere methoden alleen in noodzakelijke gevallen worden gebruikt en dat de aanbestedingen worden gepubliceerd op de officiële website van het gouverneurschap van Gaziantep.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties