Mamak Eserkent Huizen worden verhuurd aan mensen in nood

Mamak Eserkent Huizen worden verhuurd aan mensen in nood
Mamak Eserkent Huizen worden verhuurd aan mensen in nood

De burgemeester van de grootstedelijke gemeente Ankara, Mansur Yavaş, heeft de Eserkent Social Houses nieuw leven ingeblazen, die in 2002 in Mamak Araplar Mahallesi zijn gebouwd en al 18 jaar inactief zijn geweest.


De leegstaande huizen, die een bedreiging vormen voor de veiligheid van hun omgeving, zijn vanaf nul vernieuwd met hun binnen- en buitengevels. De 29 + 400 huizen, bestaande uit in totaal 1 appartementen die worden geopend op 1 oktober, Dag van de Republiek, worden verhuurd voor 65 TL per maand voor sociale doeleinden aan pasgetrouwde stellen en 100-plussers. Burgemeester Yavaş zei: "We willen dat elk huishouden op 29 oktober een dubbele vakantie heeft" in zijn videopost op zijn sociale media-accounts.

Mansur Yavaş, burgemeester van de grootstedelijke gemeente Ankara, blijft het leven van de inwoners van de hoofdstad vergemakkelijken en hen economisch ondersteunen met sociale gemeentelijke praktijken.

Eserkent Social Houses, die 18 jaar geleden in Mamak Araplar Mahallesi werden gebouwd maar in verval waren geraakt, werden volledig gerenoveerd in overeenstemming met het verzoek van burgemeester Yavaş. Om aan de woonbehoeften van behoeftige burgers te voldoen, zullen 400 huizen, waarvan de binnen- en buitengevels zijn gereconstrueerd, tegen lage prijzen worden verhuurd aan pasgetrouwde stellen en burgers ouder dan 65 jaar.

DE PRESIDENT KONDIGDE LANGZAAM DE AANKONDIGING AAN: "LAAT DE REPUBLIEK DAG EEN DUBBELE VAKANTIE HEBBEN"

De opening van de sociale huizen die met de brief van het voorzitterschap van burgemeester Yavaş op de agenda van de gemeenteraad van Ankara zijn geplaatst en naar de commissie is gestuurd, vindt plaats op 29 oktober.

President Yavaş gaf het eerste goede nieuws aan pasgetrouwde stellen en burgers ouder dan 65 met de volgende woorden bij het delen van video's op zijn sociale media-accounts:

“We willen dat elk huishouden op 29 oktober een dubbele vakantie heeft. We hebben alle 18 400 + 1-huizen die in Mamak zijn gebouwd, gerenoveerd en 1 jaar lang in verval geraakt. Als onze gemeente ons aanbod accepteert, zullen we het tegen een zeer betaalbare prijs verhuren aan onze pasgetrouwde stellen en 65-plussers. "

WIT GEMEUBILEERDE HUIZEN ZULLEN 100 TL TE HUUR ZIJN

President Yavaş, die de in 2002 gebouwde huizen maakte en veranderde in een veiligheidsbedreiging voor hun omgeving en ze voltooide, bepaalde de huurprijs op 65 TL voor de huizen die hij economische steun wil bieden aan getrouwde stellen en 100-plussers in nood.

Na voltooiing van de interne en externe renovaties uitgevoerd door het Department of Science, bestaan ​​400 + 1-woningen met 1 witgoed (wasmachine, koelkast, kookplaat-oven, afzuigkap) uit 5 blokken.

Woningen waar alle noodzakelijke reparaties en aanpassingen worden uitgevoerd, van landschapsarchitectuur tot gevelbekleding, van schilderen en witkalk tot plaatsing, worden verhuurd op basis van een 2-jarig contract. Voor woningen die een moderne uitstraling hebben en na uitgebreide werkzaamheden worden gerenoveerd, komen online aanvragen binnen. In het geval van grote vraag, zal de Metropolitan Municipality loten voor woningen voor een notaris.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties