Last Minute: Duur van korte werktoeslag verlengd

Short Work Allowance kan worden verlengd tot juni 2021
Short Work Allowance kan worden verlengd tot juni 2021

In het vandaag gepubliceerde staatsblad luidt het aanvullende besluit van het presidentdecreet van 26.10.2020 en genummerd 3134 als volgt; "Verlenging van de werktijdvergoeding, ARTIKEL 1- (1) In het kader van de principes bepaald in het voorlopige artikel 25 van de Werkloosheidswet van 8/1999/4447 en nummer 23, in het kader van periodieke situaties veroorzaakt door externe effecten als gevolg van het nieuwe coronavirus (Covid-19) om dwingende redenen. Voor werkplekken die kortwerk hebben aangevraagd tot 30/6/2020 (inclusief deze datum), valt de duur van de werktijdvergoeding binnen het kader van de principes uiteengezet in het Besluit van de President nr. Het is met twee maanden verlengd, ingaande na de periode van twee maanden verlengd door Decreet nr. 2 van de president van 29/6/2020. "sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties