Last Minute: Ankara Kalecik treinongeval - 2 doden

Treinongeluk in Ankara Kalecik
Treinongeluk in Ankara Kalecik

Twee treinen botsten frontaal in Ankara. Bij het ongeval kwamen 2 mensen om het leven, volgens de eerste vaststellingen. Het verlies van mensenlevens en eigendommen bij het ongeval dat plaatsvond toen de goederentrein nr. 10.10.2020, die op 06 om 25:23012 uur vanaf station Kalecik vertrok, de trein raakte zonder dat de trein 53507 recht opreed. Het ongeval vond plaats in het Kalecik-district van Ankara op het punt van incirlik, kilometer 18,00 uur. Terwijl de treinen frontaal in botsing kwamen, werden locomotieven en wagons omvergeworpen door ontsporing, en helaas werden monteurs Hanifi Adem Yüksel en Ömer Baltat dienstdoende martelaren ter plaatse, terwijl monteurs Mehmet Karaağaç en Murat Özyılmaz gewond raakten.


Het evenement is nieuw en we wensen Gods genade voor onze vrienden die hun grote leven hebben verloren, onze condoleances aan hun families, dierbaren en alle spoorwegpersoneel, en dringend herstel van de gewonde monteurs.

Foto's van treinongeluk in Ankara Kalecik

JavaScript is vereist voor deze diashow.babbelen


hoe 1

  1. Beterschap, genade voor de martelaren, geduld voor hun families.

Beoordelingen