Logistiek centrumgesprek van BAKKA

Logistiek centrumgesprek van BAKKA
Logistiek centrumgesprek van BAKKA

In het kader van de studie "Logistics Centre Research and Pre-Feasibility Report", die wordt voorbereid in het kader van het Filyos Valley Project, werd op 8 oktober 2020 door BAKKA een online seminarie genaamd "Logistics Center Interview" georganiseerd om het bewustzijn te vergroten en ervaringen te delen.


Gemodereerd door Zonguldak Investment Support Office Coördinator Mustafa Ayhan İnanır, Maestro Lojistik A.Ş. Oprichter en algemeen directeur Hüseyin Isermiş en TOBB-BİS A.Ş. Vertegenwoordigers van de staat en de particuliere sector, niet-gouvernementele organisaties en professionele kamers van binnen en buiten de regio woonden de lezing bij, waar de Palestijnse Country Manager Osman Zeki Yalçın aanwezig was als spreker.

Het gesprek, waarin de sprekers hun ervaringen op logistiek gebied overbrachten, ging verder met het geven van meningen en suggesties. Het evenement, waarin logistieke en logistieke centra, logistiek in ons land en in de wereld, Filyos Port en logistiek aan bod kwamen, eindigde nadat de vragen van de deelnemers waren beantwoord.

Het is de bedoeling dat het "Logistiek Centrum Onderzoek en Pre-Haalbaarheidsrapport", waarvan de studies in juli zijn gestart, als leidraad zal dienen voor de regionale stakeholders met betrekking tot het logistiek centrum.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties