Kritieke bijeenkomst voor binnenlands Covid-19-vaccin

Kritieke bijeenkomst voor binnenlands Covid-19-vaccin
Kritieke bijeenkomst voor binnenlands Covid-19-vaccin

Minister van Volksgezondheid Dr. Fahrettin Koca zat de eerste vergadering van de Joint Vaccine Working Group voor. De bijeenkomst, Covidien-19 tegen het uitvoeren van studies van vaccinwetenschappers in Turkije, Turkije Institutes of Health Administration (TÜSEB) Voorzitter Prof. Dr. Erhan Akdogan, Wetenschappelijke en Technologische Onderzoeksraad van Turkije (TUBITAK) Voorzitter Prof. Dr. Hasan Mandal en ambtenaren van het ministerie waren aanwezig.


Minister van Volksgezondheid echtgenoot, de openingstoespraak van de bijeenkomst, "het vooruitzicht van Turkije in deze kamer", begon hij. Covidien-14 in 19 verschillende centra in Turkije herinnerde eraan dat de voortdurende studie van de echtgenoot van de vaccinministers "het eindpunt van deze bijeenkomst zal zijn om het verrichte werk in een snelle poging te evalueren", zei hij.

Minister Koca verklaarde dat TÜSEB en TÜBİTAK riepen in de eerste dagen van de epidemie en dat 14 projecten van de aanvragers werden goedgekeurd en hun werk begonnen, en verklaarde dat er tijdens deze periode aanzienlijke vooruitgang was geboekt in de preklinische en klinische fasen. De minister van Volksgezondheid verklaarde dat dierproeven met vijf vaccins op dit moment zijn voltooid en verklaarde dat de menselijke proeven met twee vaccinkandidaten die zijn ontwikkeld aan de Kayseri Erciyes Universiteit en de Universiteit van Ankara, zullen beginnen. Minister Koca onderstreepte dat het noodzakelijk is om snel te handelen zonder de normen in gevaar te brengen, maar niet te verdrinken in de bureaucratie, en vervolgde zijn woorden als volgt:

"Onze instelling Turkey Pharmaceuticals and Medical Devices (TİTCK) publiceerde vorige week door het opstellen van vaccinrichtlijnen. Deze gids beschrijft wat er moet gebeuren in preklinische vaccinatiestudies. In dit kader zullen studies worden voortgezet. Aan de andere kant is het accreditatieproces van ons eerste laboratorium, waar grote dierstudies zullen worden uitgevoerd en dat GLP-kenmerken heeft, afgerond. Istanbul Mehmet Akif Ersoy Ziekenhuis ons dat ons laboratorium, alle vaccins, farmaceutische producten en medische hulpmiddelen van Turkije grote kracht aan het werk zullen toevoegen. "

Tijdens de voortzetting van de bijeenkomst ontving minister Koca gedetailleerde informatie van wetenschappers uit Erciyes, Marmara, Atatürk, Hacettepe, Yıldız Teknik, Ege, Ankara, Middle East Technical, Selçuk, Boğaziçi, Akdeniz Universities en İzmir Biomedicine and Genome Center, die Covid-19 vaccinonderzoeken hebben uitgevoerd. Wetenschappers deelden ook hun punt in hun projecten, hun behoeften en oplossingsvoorstellen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties