Konya wordt met ASELSAN het centrum van de defensie-industrie

Konya wordt met ASELSAN het centrum van de defensie-industrie
Konya wordt met ASELSAN het centrum van de defensie-industrie

Het werk gaat door in de ASELSAN Weapon Systems Factory, waardoor Konya een van de centra van de defensie-industrie zal worden.


Konya-gouverneur Vahdettin Özkan, AK-partij Konya-plaatsvervangend Ziya Altunyaldız, AK-partij Konya provincievoorzitter Hasan Angı en ASELSAN-voorzitter en algemeen directeur Prof. Dr. Konya Metropolitan Mayor Uğur İbrahim Altay, die examens aflegde in ASELSAN Konya Weapon Systems Factory en Huğlu Hunting Rifles Cooperative met Haluk Görgün, zei dat de fabriek buitengewoon belangrijk is voor Konya.

President Altay zei dat ze veel moeite hebben gedaan om de ASELSAN Weapon Systems Factory naar Konya te brengen en zei: “ASELSAN Factory zal onze lokale industrie ondersteunen, de werkgelegenheid vergroten en een belangrijke bijdrage leveren aan onze stad om het centrum van de defensie-industrie te worden. Als we verenigd zijn als een stad met de toestemming van Allah, is er geen werk dat we niet kunnen overwinnen. Ik wil al mijn landgenoten bedanken die dezelfde gevoelens delen en dezelfde weg bewandelen en iedereen die heeft bijgedragen. " zei.

Burgemeester Altay, die opmerkte dat de fabrieken in de wijken Huğlu en Üzümlü ook wapens exporteren naar meer dan 50 landen, zei: “Onze buurten Huğlu en Üzümlü, waar we trots op zijn, behoren tot de beste ter wereld op dit gebied. Ik wens alle medewerkers die in de fabrieken werken veel succes.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties