KIA geeft roze ballen aan vrouwelijke klanten

kia-vrouwen-cadeaus-aan-haar klanten-roze-bal
kia-vrouwen-cadeaus-aan-haar klanten-roze-bal

KIA blijft het 'Pink Ball in the Field'-project ondersteunen, dat wordt uitgevoerd in samenwerking met Anadolu Medical Center en Anadolu Efes Sports Club om het bewustzijn van vroege diagnose bij borstkanker te vergroten.


In het zevende jaar van het project draagt ​​KIA bij aan bewustmaking en gratis borstkankeronderzoek voor vrouwen in nood door Pink Balls te presenteren aan haar vrouwelijke klanten.

KIA blijft het Pink Ball on the Field-project steunen, dat in oktober werd uitgevoerd in samenwerking met Anadolu Medical Center en Anadolu Efes Sports Club, dat over de hele wereld bekend staat als de 'Breast Cancer Awareness Month'.

KIA, KIA-voertuigen in 2020 om een ​​symbool te worden van vrouwelijke klanten die een vroege diagnose van borstkanker in Turkije kochten, stuurt een roze bal als een geschenk. In het kader van het project schenkt KIA geld aan instellingen die bevoegd zijn om namens elke vrouwelijke klant op dit gebied te opereren en draagt ​​het bij aan het gratis borstkankeronderzoek van vrouwen in nood.

KIA zal in oktober ook doorgaan met het vergroten van het bewustzijn over het probleem door door Istanbul te reizen met in roze geverfde Sportage-voertuigen om het bewustzijn over borstkanker te vergroten.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen