Izmit-kabelbaanproject opnieuw naar de Commissie gestuurd

Izmit-kabelbaanproject opnieuw naar de Commissie gestuurd
Izmit-kabelbaanproject opnieuw naar de Commissie gestuurd

Het geplande kabelbaanproject in Izmit werd nogmaals besproken tijdens de raadsvergadering van oktober. Het werd gehouden in de vergaderzaal van de raad op de 9e verdieping van de gemeente Izmit onder leiding van Fatma Kaplan Hürriyet. Op de raadsvergadering waar 19 agendapunten werden besproken en beslist, werd gezegd dat het haalbaarheidsrapport over de kabelbaanconstructie niet af was.


İzmit Burgemeester Fatma Kaplan Hürriyet beloofde in juli dat er een kabelbaanlijn gepland zou worden in het centrum van Izmit. Het rapport van de Commissie Planbegroting en de Commissie Ontwikkeling in het kabelbaanproject werd opnieuw besproken tijdens de raadsvergadering. Hürriyet zei tijdens de vergadering over de kabelbaan: “Het bedrijf dat het haalbaarheidsrapport zal uitgeven, zei dat het rapport binnen één maand zal worden uitgebracht. Onze vice-president verantwoordelijk voor de wederopbouw volgt deze situatie op ”. Het te verlengen item is weer overgedragen aan de commissie.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties