Istanbul Park organiseert na 9 jaar de opwinding van de Formule 1

Istanbul Park organiseert na 9 jaar de opwinding van de Formule 1
Istanbul Park organiseert na 9 jaar de opwinding van de Formule 1

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu onderzocht de werkzaamheden in het Interciyt Istanbul Park, waar vandaag Formule 1-races in Istanbul plaatsvinden, en ontving informatie van de autoriteiten. Minister Karaismailoğlu zei dat Istanbul Park na 9 jaar Formule 1-races zal organiseren, “Tussen 13 en 15 november zal Istanbul een belangrijke wedstrijd organiseren. Dit jaar organiseren we de 1e etappe van de Formule 14-races, een van de belangrijkste races ter wereld. Wij, als Ministerie, zorgen voor de nodige ondersteuning om de races zo goed mogelijk te laten verlopen. We zijn verheugd om ons Istanbul te hosten op een manier die bij ons land past.


We maken de nodige plannen. We wachten op al onze gasten op het scherm op 13-15 november, we kunnen hier vanwege de epidemie geen publiek krijgen. We zullen worden geïnformeerd als hier enige ontwikkeling is ”.

Er werd begonnen met het schrapen van asfalt

Karaismailoğlu wees erop dat het asfalt van de bestaande baan moet worden vernieuwd en verklaarde dat het asfalt op de beste manier zal worden vernieuwd.

Karaismailoğlu zei: “Omdat het asfalt van Formule 1-races een klus is die heel speciaal vakmanschap en productie vereist, zorgen we ervoor. "We zullen het asfalt vernieuwen waar de Formule 1 dit jaar in Istanbul zal plaatsvinden, we zijn vandaag begonnen met het asfaltschraapproces", zei hij.

Karaismailoğlu verklaarde dat ze hard werken om de levenskwaliteit van de burgers in alle uithoeken van het land te verbeteren en benadrukte dat ze er trots op zijn de belangrijkste projecten te realiseren die de wereld als voorbeeld neemt.

Minister Karaismailoğlu begon de werken door na zijn toespraak de asfaltgraafmachine te gebruiken.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen