Internationaal congres voor esthetische tandheelkunde voor het eerst in digitale media

Internationaal congres voor esthetische tandheelkunde voor het eerst in digitale media
Internationaal congres voor esthetische tandheelkunde voor het eerst in digitale media

Het International Aesthetic Dentistry Congress, waarin de Aesthetic Dentistry Academy Association (EDAD) deskundige esthetische tandartsen samenbrengt, wordt dit jaar digitaal gehouden van 23-24-25 oktober.


EDAD, dat de missie op zich heeft genomen om de ontwikkelingen op het gebied van esthetische tandheelkunde sinds zijn oprichting naar zijn collega's op hetzelfde moment met de wereld te brengen, organiseert elk jaar vele wetenschappelijke organisaties en het internationale congres voor esthetische tandheelkunde. 24 s congres dat dit jaar wordt gehouden en dat de eer heeft het eerste digitale congres in de tandheelkunde in Turkije te zijn.

Op het congres, waar wetenschappers als Daniel Edelhoff, Florin Cofar, Thiago Ottobani, Camillo D'arcangelo, Howard Gluckman, experts zijn op het gebied van protheses, chirurgie, digitale tandheelkunde, occlusie, restauratieve tandheelkunde en implantologie, zullen deelnemen als sprekers, satellietsymposia van industriële bedrijven, digitale posters, Naast vele activiteiten zoals panels, mondelinge presentaties en workshops, zijn er ook speciale evenementen waar de deelnemers elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten op het digitale platform met veel bedrijven die actief zijn in verschillende tandheelkundige gebieden. Bovendien heeft het congres credits van de Turkse tandheelkundige vereniging.

Wat betreft het digitale congres, waar de deelnemers kennis maken met de nieuwste materialen, technieken en tips over esthetische tandheelkunde, stelt EDAD-voorzitter Dt. Kübel İltan Özkut legde een verklaring af: “EDAD is al 24 jaar een van de toonaangevende academies van de sector, zowel nationaal als internationaal, met de wetenschappelijke organisaties die het heeft georganiseerd op het gebied van esthetische tandheelkunde. In lijn met de voorwaarden die de huidige situatie ons stelt, hebben we besloten om het International Aesthetic Dentistry Congress digitaal te realiseren, dat we dit jaar voor de 24e keer organiseren. Met de rijkdom van de inhoud willen we de deelnemers een traditionele congreservaring digitaal laten beleven. Op dit congres willen we onze passie voor ons vak levend houden door branchebedrijven en deelnemers samen te brengen in livesessies. "


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties