IDO heeft levens gered uit Bozburun

IDO heeft levens gered uit Bozburun
IDO heeft levens gered uit Bozburun

De zeebus van İDO, die op de reis Güzelyalı-Büyükçekmece was, viel in de zee bij Bozburun en redde het leven van een burger die in zijn oranje kano was gewikkeld en om hulp vroeg door met zijn overhemd te zwaaien.


Terwijl de kustwachtfunctionarissen op het moment van het incident onmiddellijk op de hoogte werden gebracht, werd het slachtoffer snel naar het schip gebracht. Terwijl IDO de Armutlu-pier naderde in overleg met het kustwachtteam, het slachtofferstrand

Veilig afgeleverd op de veiligheidsboot.

İDO, dat zijn gasten het plezier van zeilen biedt met de privileges van snelheid, veiligheid en comfort, blijft levens redden. De zeebus op de reis Güzelyalı-Büyükçekmece van de İDO viel 's avonds 1 km ten westen van Bozburun in zee en redde het leven van een burger die in zijn oranje kano was gewikkeld en om hulp vroeg door met zijn overhemd te zwaaien.

Bij het incident is direct contact opgenomen met de kustwacht en is overeenstemming bereikt over de reddingsoperatie en is actie ondernomen door het IDO-personeel. Terwijl de bemanning van het schip naar het stuurboord boegdek werd geleid, wat het veiligst is vanwege weers- en zeeomstandigheden, werd aangekondigd dat er reddingswerkzaamheden zouden worden verricht aan de passagiers op het schip. De draagbare evacuatie- / reddingsladder bovenop het hoofd was snel uitgerust en het slachtoffer werd snel naar het schip gebracht met de superieure inzet van het scheepspersoneel en de deskundige opvolging van hoofdingenieur Özcan Ünal.

Passagiers haastten zich ook om te helpen

Het bewuste slachtoffer werd op de brug gebracht en kreeg een deken. Er werd geprobeerd verder warmteverlies te voorkomen door het slachtoffer te kleden in droge kleren die door de passagiers werden gegeven. Vanwege de zeecondities naderde IDO op verzoek van de kustwachtboot de pier van Armutlu Holiday Village en leverde het slachtoffer af aan de kustwachtboot. Ondertussen kwam ook het 112-noodteam, dat met de oproep van het kustwachtteam naar de pier kwam, bij het slachtoffer tussenbeide.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen